1230
Фінал кастинг шоу
Тож завершили виливки другого сезону шоу «Топ-модель російською мовою». Дівчата вибирають, і всі глядачі, які люблять першу частину, знаходяться в приємній очікуванні Top Model в Росії 2,2 км Непрофесіоналізм, який насичений першим сезоном цього популярного* шоу (*не для нічого, тому що Muz-TV не виходить, тому люди люблять виглядати на моделях, навіть таких...), я був неприємно застряг. Дівчата неглибокі (ІМХ), фотографії потворні, а наставники – наркозастичні. Надії, що другий сезон буде краще, ніж попередній, я знайшов фотографії з остаточного лиття, який відбувся в Москві. Незважаючи на те, що у мене був улюблений російський ведучий Ксенія Собчак, ситуація не врятувала. Дівчата в кастингу не відповідали стандартам краси.
р.
Не відомо, що журі обрали, але тепер ви можете подивитися на тих, хто може конкурувати за звання найкращої моделі вершини за версією Muz-TV. Припустимо, переможець першого сезону Маша Лесова після проекту я не чув. Я можу стрибати до висновків рано, але я шкодую. Тож хто, ймовірно, буде на синьому екрані цього вересня?
Можливо, один з небагатьох дівчат, які я хотів на цьому фінальному кастингу. Я не знаю, скільки людей були запрошені до цього остаточного лиття.
Я не схожий на цей тип дівчини, але багато (згідно з відгуками) вона дуже сподобалося!
Ми не маємо красивих, красивих дівчат в Росії? Я не маю ідей, які можуть любити цю жінку і її подруга в наступному фото.
Дівчина на правому милий, але я сумніваюся, вона 18.
Мулатто посередині цікавий, але як вона вже взяла участь у першому сезоні шоу. Час знати.
Ось в таких умовах, майбутній Heidi Klum готуються до суду за Ксенією Собчаком (побачити деякі несудимості, бути чесними).
38-разова модель з'їдає салат і доводить щось до неупередженого журі під керівництвом Кшуша Собчака.
Кількість 15. Це океї.
р.
Це модельний малюнок, який працює на обличчі.
Аріна Перчик для Поору (який переглядав перший сезон, він буде розуміти)
Дівчина вже готова стати найбільшою, найбільшою моделлю. Так, можна побачити її.
Не подобається. Щодня я бачу таких дівчат, я не знайшов нічого незвичайного і красивого. Вибачте мене.
"Кузья дім"
Чи є число 19 протирати до суддів? Може бути романтичним.
Ви думаєте, що це дівчина? Ні. Це колишній режисер Маша Машиновська Ігор Булгачов. Хто не хоче бути в моделі...
Р
Модест, хоча.
Я не знаю, що ніжки дівчини, але я не люблю ніг X-ohm.
No 25
Розведення для моделі є видатним... Я дивлюся, якщо вона була прийнята чи ні? (оцінювання дівчини, не її видатна частина тіла).
Тип а la Gisele Bundchen.
Середній.
Це дівчина, яку я взяв на шоу. З усіх представлених людей вона є найпривабливіших.
Ми на кастингах і дуже красивих дівчат, але вони не пройшли.
Стандартна краса зараз. Занадто погано, занадто погано.
р.
Не відомо, що журі обрали, але тепер ви можете подивитися на тих, хто може конкурувати за звання найкращої моделі вершини за версією Muz-TV. Припустимо, переможець першого сезону Маша Лесова після проекту я не чув. Я можу стрибати до висновків рано, але я шкодую. Тож хто, ймовірно, буде на синьому екрані цього вересня?
Можливо, один з небагатьох дівчат, які я хотів на цьому фінальному кастингу. Я не знаю, скільки людей були запрошені до цього остаточного лиття.
Я не схожий на цей тип дівчини, але багато (згідно з відгуками) вона дуже сподобалося!
Ми не маємо красивих, красивих дівчат в Росії? Я не маю ідей, які можуть любити цю жінку і її подруга в наступному фото.
Дівчина на правому милий, але я сумніваюся, вона 18.
Мулатто посередині цікавий, але як вона вже взяла участь у першому сезоні шоу. Час знати.
Ось в таких умовах, майбутній Heidi Klum готуються до суду за Ксенією Собчаком (побачити деякі несудимості, бути чесними).
38-разова модель з'їдає салат і доводить щось до неупередженого журі під керівництвом Кшуша Собчака.
Кількість 15. Це океї.
р.
Це модельний малюнок, який працює на обличчі.
Аріна Перчик для Поору (який переглядав перший сезон, він буде розуміти)
Дівчина вже готова стати найбільшою, найбільшою моделлю. Так, можна побачити її.
Не подобається. Щодня я бачу таких дівчат, я не знайшов нічого незвичайного і красивого. Вибачте мене.
"Кузья дім"
Чи є число 19 протирати до суддів? Може бути романтичним.
Ви думаєте, що це дівчина? Ні. Це колишній режисер Маша Машиновська Ігор Булгачов. Хто не хоче бути в моделі...
Р
Модест, хоча.
Я не знаю, що ніжки дівчини, але я не люблю ніг X-ohm.
No 25
Розведення для моделі є видатним... Я дивлюся, якщо вона була прийнята чи ні? (оцінювання дівчини, не її видатна частина тіла).
Тип а la Gisele Bundchen.
Середній.
Це дівчина, яку я взяв на шоу. З усіх представлених людей вона є найпривабливіших.
Ми на кастингах і дуже красивих дівчат, але вони не пройшли.
Стандартна краса зараз. Занадто погано, занадто погано.