Фінал кастинг шоу

Тож завершили виливки другого сезону шоу «Топ-модель російською мовою». Дівчата вибирають, і всі глядачі, які люблять першу частину, знаходяться в приємній очікуванні Top Model в Росії 2,2 км Непрофесіоналізм, який насичений першим сезоном цього популярного* шоу (*не для нічого, тому що Muz-TV не виходить, тому люди люблять виглядати на моделях, навіть таких...), я був неприємно застряг. Дівчата неглибокі (ІМХ), фотографії потворні, а наставники – наркозастичні. Надії, що другий сезон буде краще, ніж попередній, я знайшов фотографії з остаточного лиття, який відбувся в Москві. Незважаючи на те, що у мене був улюблений російський ведучий Ксенія Собчак, ситуація не врятувала. Дівчата в кастингу не відповідали стандартам краси.

Фінал кастинг шоу р.

Не відомо, що журі обрали, але тепер ви можете подивитися на тих, хто може конкурувати за звання найкращої моделі вершини за версією Muz-TV. Припустимо, переможець першого сезону Маша Лесова після проекту я не чув. Я можу стрибати до висновків рано, але я шкодую. Тож хто, ймовірно, буде на синьому екрані цього вересня?

Фінал кастинг шоу

Можливо, один з небагатьох дівчат, які я хотів на цьому фінальному кастингу. Я не знаю, скільки людей були запрошені до цього остаточного лиття.

Фінал кастинг шоу

Я не схожий на цей тип дівчини, але багато (згідно з відгуками) вона дуже сподобалося!

Фінал кастинг шоу

Ми не маємо красивих, красивих дівчат в Росії? Я не маю ідей, які можуть любити цю жінку і її подруга в наступному фото.

Фінал кастинг шоу

Фінал кастинг шоу

Дівчина на правому милий, але я сумніваюся, вона 18.

Фінал кастинг шоу

Мулатто посередині цікавий, але як вона вже взяла участь у першому сезоні шоу. Час знати.

Фінал кастинг шоу

Ось в таких умовах, майбутній Heidi Klum готуються до суду за Ксенією Собчаком (побачити деякі несудимості, бути чесними).

Фінал кастинг шоу

38-разова модель з'їдає салат і доводить щось до неупередженого журі під керівництвом Кшуша Собчака.

Фінал кастинг шоу

Кількість 15. Це океї.

Фінал кастинг шоу р.

Це модельний малюнок, який працює на обличчі.

Фінал кастинг шоу

Аріна Перчик для Поору (який переглядав перший сезон, він буде розуміти)

Фінал кастинг шоу

Дівчина вже готова стати найбільшою, найбільшою моделлю. Так, можна побачити її.

Фінал кастинг шоу

Не подобається. Щодня я бачу таких дівчат, я не знайшов нічого незвичайного і красивого. Вибачте мене.

Фінал кастинг шоу

"Кузья дім"

Фінал кастинг шоу

Чи є число 19 протирати до суддів? Може бути романтичним.

Фінал кастинг шоу

Ви думаєте, що це дівчина? Ні. Це колишній режисер Маша Машиновська Ігор Булгачов. Хто не хоче бути в моделі...

Фінал кастинг шоу Р

Модест, хоча.

Фінал кастинг шоу

Я не знаю, що ніжки дівчини, але я не люблю ніг X-ohm.

Фінал кастинг шоу

No 25

Фінал кастинг шоу

Розведення для моделі є видатним... Я дивлюся, якщо вона була прийнята чи ні? (оцінювання дівчини, не її видатна частина тіла).

Фінал кастинг шоу

Тип а la Gisele Bundchen.

Фінал кастинг шоу

Середній.

Фінал кастинг шоу

Це дівчина, яку я взяв на шоу. З усіх представлених людей вона є найпривабливіших.

Фінал кастинг шоу

Ми на кастингах і дуже красивих дівчат, але вони не пройшли.

Фінал кастинг шоу

Стандартна краса зараз. Занадто погано, занадто погано.