Вайнона Ридер

“Wino Forever” – тату, яка прикрашає Johnny Depp’s плече, завжди нагадуватиме його минулої любові до Winona Ryder (хоча актор змінив напис, намагаючись приховати оригінальний підтекст). Я скажу для себе: ця пара була найбільш гармонійною – хлопці музичні, незвичайні, десь таємничі. Я хотів би їх підпілля, але за 9 років вони мають окреме особисте життя, продовжуючи радувати громадськість новими роботами. «Овнати зірок» береться на Голлівуд «темний коней», часто критикував, але все ж і перша акторка Winona Laura Holowitz, у світі – Winona Ryder

Ми почнемо в хронологічному порядку, бо полум'я цієї актриси асоціюється з її юністю і падає на початку 90-х років.

Не існує сенсу критизувати молоді Вінони, час диктує моду, а пізні 80-ті – ранні 90-ті асоціюються з американською (і не тільки) молоддю з безформними джинсами, широкими курточками і зашифрованими сорочками.

Експерименти з довжиною волосся ще не почали, але вибір кольору нарядів починає ткати.

Вінона неодноразово підтвердить, що чорні костюми її обличчя.

в білій фурнітурній сукні вона не гірше, виглядає дуже красиво, але жіночність в її природі недостатньо.

Р

Ну, час зміни і з ними викрали наші героїні.

громадська подія, шикарна сукня, чорний

Або це білий?

587438

Ні, безумовно, чорний!
р.

р.

Вечірній одяг – пальто – строгий і чорний

р.

Поява Winona в чорному трюмпері не здивує всіх. Маскулінове зображення актриси - її спосіб життя

2010 р.

Підтверджується в щоденному житті. Що робить акторський одяг на вулицях?

кросівки, скребкові джинси, спортивна куртка і шапочка ...

Улюблені джинси і шапочка, але з поєднанням: сорочка, куртка і світло шарф ...

На ньому досить гармонійно виглядають навіть прості «кваре» взуття.

Р

Вінона босом друг Gwyneth Paltrow, завжди вважається прикладом вишуканості і фемінності, може вплинути на її вибір

Але все ж природа Ридера бере свій - широкі видатні штани під кросівки, всі чорні і прості.

все буде нічого, тільки шорти не на всіх «в темі» (або в цьому випадку кросівки) ... і диво, що йде в крайній лівий ... без сліз ви не можете виглядати).

У будь-якому випадку, Winona Ryder радує нас реінкарнацією. Вона грає роль чарівника:

р.

... і досить комфортно в образі милий "бой"
р.

На жаль, для мене вона буде залишатися в пам'яті, як мініатюрний фантасист Сузанне з чудової плівки "Життя переплітається", є реальний, Winona Ryder.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное