Еріка Каррол

Я шукав інформацію про постійно затриману прем'єру Американської художньої фантастики Аполлон 18, один з співпродукців якого є Тимур Бекмабетов. Один з зірок проекту, знятих в жанрі псевдо-документарних фільмів, заявив Еріка Каррол.
Еріка Каррол

Еріка Каррол

Я вирішив читати щось про неї. І виявилося, що практично немає інформації про актрису. Ніде є навіть її дата народження, тільки що вона народилася в перший день Великодня і в перевезенні швидкої допомоги, подорожуючи невеликим містом Британської Колумбії. А батьки Еріка переселенці з Ірландії, і вона є першою дитиною, яка народилася в Канаді і четверта в сім'ї. Еріка провів свій дитинство між Дунканом і Фортом Сент-Джон. З чотирьох років дівчина виступала на сцені, вперше виконуючи ірландські народні танці, а потім почала брати участь у сценічних постановках школи. Продовжила навчання в канадському коледжі у Вікторії, Лос-Анджелеській академії драматичних мистецтв та Школи акторства в Дубліні.
Еріка Каррол

Ще вдалося дізнатися, що перший тест на екрані Carroll відбувся в 1995 році, коли вона успішно пройшла кастинг серії «Знайди можливо». Ця роль була затримана іншими, переважно в серії: «Натуральні», «Малвіллські таємниці», «Зірка Cruiser Galaxy», «Edge», «Four тис. чотирисот».
Еріка Каррол

Еріка Каррол р.

Тоді були більш серйозні ролі у таких фільмах, як «Хлопці, які надихають про вовк», «Малвільські таємниці: Абсолют правосуддя», «Майстри Хорорів».
Еріка Каррол

Еріка Каррол

У 2005 році за свою роль у фільмі «Коли був народився Джессе», Еріка присуджено премію Лева в номінації «Краща коротка акторка», а також відзначила як найкраща актриса на кінофестивалі Sacramento.
Еріка Каррол

Що це? Немає іншої інформації, немає фото. Тільки на своїй персональній сторінці Facebook контактні дані менеджера.
Еріка Каррол

Еріка Каррол р.

Я дивлюся, якщо це зашифровано? Або це PR трюк?