Еріка Каррол

Я шукав інформацію про постійно затриману прем'єру Американської художньої фантастики Аполлон 18, один з співпродукців якого є Тимур Бекмабетов. Один з зірок проекту, знятих в жанрі псевдо-документарних фільмів, заявив Еріка Каррол.

Я вирішив читати щось про неї. І виявилося, що практично немає інформації про актрису. Ніде є навіть її дата народження, тільки що вона народилася в перший день Великодня і в перевезенні швидкої допомоги, подорожуючи невеликим містом Британської Колумбії. А батьки Еріка переселенці з Ірландії, і вона є першою дитиною, яка народилася в Канаді і четверта в сім'ї. Еріка провів свій дитинство між Дунканом і Фортом Сент-Джон. З чотирьох років дівчина виступала на сцені, вперше виконуючи ірландські народні танці, а потім почала брати участь у сценічних постановках школи. Продовжила навчання в канадському коледжі у Вікторії, Лос-Анджелеській академії драматичних мистецтв та Школи акторства в Дубліні.

Ще вдалося дізнатися, що перший тест на екрані Carroll відбувся в 1995 році, коли вона успішно пройшла кастинг серії «Знайди можливо». Ця роль була затримана іншими, переважно в серії: «Натуральні», «Малвіллські таємниці», «Зірка Cruiser Galaxy», «Edge», «Four тис. чотирисот».

р.

Тоді були більш серйозні ролі у таких фільмах, як «Хлопці, які надихають про вовк», «Малвільські таємниці: Абсолют правосуддя», «Майстри Хорорів».

У 2005 році за свою роль у фільмі «Коли був народився Джессе», Еріка присуджено премію Лева в номінації «Краща коротка акторка», а також відзначила як найкраща актриса на кінофестивалі Sacramento.

Що це? Немає іншої інформації, немає фото. Тільки на своїй персональній сторінці Facebook контактні дані менеджера.

р.

Я дивлюся, якщо це зашифровано? Або це PR трюк?