Кахарель

У літньому віці дівчата люблять не раніше, щоб показати всю красу, жіночність і чуттєвість. Хтось повинен гасити вогонь пристрасті у коханій людині, і хтось тільки хоче виховати чоловіка. І я не думаю, що кахарель леді може стояти чоловіка, крім геї або 70-річного чоловіка.

Модні дизайнери Cacharel дивляться в жіночій незалежності, грайливості, аудіті та романтики. Гарна і слухняна дівчина не може залишити чоловіка байдужим.

Отже, що дизайнери Cacharel дивляться як спокусливий цей рік? Дивитися і чути)

Хто знає краще, ніж ми дівчата, які нижню білизну є основною зброєю. І вони повинні бути збиті до смерті. Не вибирайте занадто прозорі і занадто патологічні. (Чому знезаду!) Нехай нижню білизну прикрашають (але в модерації) зі стразами, які дадуть блиск, і найголовніше - ніжний мережив, який додасть романтики.

Тепер прийдемо до одягу. Колірна гамма переважає в весняно-літній 2011 р. Колекція робить на даний момент, щоб повернутися до дитинства, але дівчина залишається вишуканою, стильною і неповторною.

Помаранчевий фон і кольори, які використовуються в монохромному стилі, подарують чудовий настрій і, безумовно, не залишать свого власника без чоловічої уваги.

Вибираючи короткі сукні соковитих квітів, а також довгі спідниці і блузи в стилі хіппі, можна грати з зображеннями: стати грайливою неслухняною, потім сміливою спокусою. Круглі сонцезахисні окуляри стануть відмінним додатковим аксесуаром.

Денний макіяж в стилі Casharel не передбачає особливих зусиль. Зосередитися на очах. Але будь ласка, не плати! Ви не повинні зробити бойову розмальовку або Барбі-ляльку з себе. Відкрийте очі за допомогою пишних вій. У відповідності з формою очей додайте чорні тіні, які зроблять зовнішній вигляд. І найнеобхідніші - солодкі губки. Ви хочете, щоб ви вибрали один в очікуванні нових і невідомих, щоб потрапити в губи, даючи пристрасний поцілунок?

Зображення не може бути завершено без аромату. Я рекомендую вибрати кахарель Шарлетт. Цей запах ненав'язливий і одночасно дуже стійкий, і просто зробити ваш образ завершено. Але в парфумерній колекції бренда сповнена інших смаків. Спробуйте і підберіть його.

р.

А тепер намагаємось, щоб ваша магія на чоловіків!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное