Знаменитості, які не люблять леді Гага

Боже, як Леді Гага, за визначенням, не може допомогти, але змушує інших людей відчувати емоційність. Простіше кажучи, будь ласка, отримайте її або вона поцікавить вас. Я думаю, що Гага є великим малюком, але є люди, які думають, що вона [Censored]. Крім того, серед колег скандальної співачки є такі «гагон-хати».

Ось десятки представників шоу-бізнесу, які не співпадають з королевою протоки. Це те, що їхні котирування говорять краще.

«Я хотів би працювати з ким-небудь, хто не в звичку, так бразильського копіювання мене. Я приваблю до більш оригінальних митців. - Грай Джонс.

Я ніколи не був у порівнянні з будь-яким, але я отриманий, коли люди починають порівнювати мене до Гага і що жінка... як її. Джессе J! Я ніколи не хочу бути такими, як будь-який з них. – Марилін Мансон

999 р.

(Українська) «Бузьке свято» Пошкоджено, вона має нульову прогресивність, але вона дуже хороша імітація.

Я дивився деякі з своїх відео і не дивився їх. Що я можу сказати... У роботі будь-якого хорошого митця необхідно бути певною якістю, яка найбільше цінує шанувальники. Немає нічого подібного в її музиці. Дуже простий і невибагливий. до Мішель Гондрі

“Lady Gaga, Beyoncé і як отруюються на наші думки. Люди цікаві тим, хто спить, чи є вони лесбіянки, які відносини Gaga має геї і т.д. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Я думаю, що леді Гага так просто, як п'ять центів. Heidi Montag є більш талановитим, ніж її. Спенсер Пратт

«Леді Ґага» – співак метеориту. Вона не встановлює будь-які довгострокові цілі, вона повинна зберігати людей тут і зараз. Але всі предки падають. - Торі Амос.

«Я не думаю, що її пісні занадто страшні, але я ніколи не слухаю їх.» – Courtney Любов

"Леді Гага"? Хто пекло? Я не знаю щось. - Ноель Галагер.