1084
Гра для найбільш уважних
Традиційні папаразитні літописи трохи нудні, я розумію. Тому, я пропоную, щоб зловити ситуацію і грати в гру «Оцінити знаменитість за окуляри, або коли вона перевернулася до вас ас».
Інструкції: що стоїть під стрижнем, потрібно відкрити повільно, одну картину в той час, щоб не декласувати знаменитостей заздалегідь.
Ось ми йдемо.
Гусей, чия Мадама Sitzhou носити костюм карнавалу?
Hint: The case is in Барбадос, на фестивалі Kadooment Day
Це улюблена Риганна! Співак горить! Ну, чому б не: в домашніх умовах, в рідних Барбадосах можна розслабитися.
Чи можна ви вгадати, що знаменитість? Хто носить чорні окуляри в Парижі?
р.
р.
Для тих, хто все ще плутають, це Mila Kunis. Не знаю її.
р.
І хто це, також зношуючи окуляри і неголені?
Це не Brad Pitt, але Ліам Хамморт, зірка Thor і майбутніх Avengers.
Ви визнаєте цей художник ззаду?
Я сподіваюся, що всі знають прямо, що він був Justin Timberlake's сексуальна дівчинка.
, Україна
Ще один фон. Я думаю, що це простіше.
Ви абсолютно право, це самий «зелений» поп-дель нашого часу – Justin Bieber, припікання в приватній віллі в Майамі.
р.
Тільки справжні фанати можуть вгадати ідол за шматочок щоки і вуха. Але якщо хтось пощастить.
Готель Лео Ді Капріо з Нью-Йорка.
І хто був, що об'єднався в пристрасному поцілунку з подругою в бунгало на Гавайському узбережжі?
Це набагато простіше бити точки, це не так? Це Сам Уортінгтон!
Я не знаю, що цей скромний ковпачок. Прийміть найяскравіші.
Я знаю. Жорсткий. Це Білл Капуліц! Ті, хто не вірить, візьміть ближче погляд.
Також, як кажуть, тільки для гурманів. Спробуйте декласифікувати цей хлопець в Панамі і окуляри!
Це Wentworth Miller. Будь-який, хто бачив серію «Prison Break», варто пам'ятати цей актор!
р.
Інструкції: що стоїть під стрижнем, потрібно відкрити повільно, одну картину в той час, щоб не декласувати знаменитостей заздалегідь.
Ось ми йдемо.
Гусей, чия Мадама Sitzhou носити костюм карнавалу?
Hint: The case is in Барбадос, на фестивалі Kadooment Day
Це улюблена Риганна! Співак горить! Ну, чому б не: в домашніх умовах, в рідних Барбадосах можна розслабитися.
Чи можна ви вгадати, що знаменитість? Хто носить чорні окуляри в Парижі?
р.
р.
Для тих, хто все ще плутають, це Mila Kunis. Не знаю її.
р.
І хто це, також зношуючи окуляри і неголені?
Це не Brad Pitt, але Ліам Хамморт, зірка Thor і майбутніх Avengers.
Ви визнаєте цей художник ззаду?
Я сподіваюся, що всі знають прямо, що він був Justin Timberlake's сексуальна дівчинка.
, Україна
Ще один фон. Я думаю, що це простіше.
Ви абсолютно право, це самий «зелений» поп-дель нашого часу – Justin Bieber, припікання в приватній віллі в Майамі.
р.
Тільки справжні фанати можуть вгадати ідол за шматочок щоки і вуха. Але якщо хтось пощастить.
Готель Лео Ді Капріо з Нью-Йорка.
І хто був, що об'єднався в пристрасному поцілунку з подругою в бунгало на Гавайському узбережжі?
Це набагато простіше бити точки, це не так? Це Сам Уортінгтон!
Я не знаю, що цей скромний ковпачок. Прийміть найяскравіші.
Я знаю. Жорсткий. Це Білл Капуліц! Ті, хто не вірить, візьміть ближче погляд.
Також, як кажуть, тільки для гурманів. Спробуйте декласифікувати цей хлопець в Панамі і окуляри!
Це Wentworth Miller. Будь-який, хто бачив серію «Prison Break», варто пам'ятати цей актор!
р.