Патріарха Schwarzenegger

Він називається точним копіюванням відомого батька, але він є тільки Патрік Шварценгер – так далеко невідомо в світі кіно і бодібілдингу 17-річної. Трохи відомо про Патрик, і це обмежується тільки тим, що він є сином колишнього кінського губернатора Арнольда Шварценгера і Джон Ф. Кеннеді niece Maria Shriver. Я, і ще одне: він має гарну фігуру і гарну обличчя.

Я вирішив познайомити вас з Патриком на прогулянці Арнольда і розлучення Марія, яка зараз плавно протікає в довгоочікуваний відмову.

Патрик – третій син Шварценгера (реж. чотири діти), народився 18 вересня 1993 року в Лос-Анджелесі.

Висота актора (посередині важко назвати Патрик таким, бо він зірвав лише один фільм, а потім в третіх ролях, але все ще ...) становить 171 сантиметрів, але він вже був лаурилами еміентного батька як в діючому потенціалі і появі, хоча Арнольд зірвав в 145 фільми і його висота не менше 188 сантиметрів.

Патріарха зазнала, що він хотів би почати відносини з Miley Cyrus (Я не знаю, якщо я був joking або серйозний, але якщо я був Patrick, я ніколи не буду дивитися на це жировий гамстер). Але Мілі, в свою чергу, сказав, що це неможливо і Патрик не її тип.

На даний момент нічого не відомо про романи Патрика, оскільки папарцзі не липають в особистому житті, а Шварценгер Jr не дає ніяких причин.

1713699

У конфлікті між термінатором і матір'ю Патрік природно взяв боку своєї матері, так як він був дуже розгублений фактом невірності на складі батька, і навіть так в'язаним (з господинею, яка б'є його дитини). У своєму блозі Патрик писав: Іноді це погано, іноді ви хочете піти. Але я буду любити свою сім'ю, доки не загинув. По-перше, Патрик є розумним хлопцем і розуміє те, що, так як він не засудить батька, і не залишає матері в такому стані.

Патрик називається найкрасивішим і перспективним сином Арнольда Шварценгера, але тільки час розповість, якщо він буде керувати своїми здібностями. Патрик, приїжджайте! Отримаєте, що Ви б'є з журналів!

р.