Зірки і блиск їх суконь

Металевий блиск тепер в моді, тому все блискає - від нігтів і повік, закінчуючи ... Я не знаю, що до кінця, тому що він світиться і дійсно все. Головне, щоб зробити правильний вибір і допитування в наряді, а не повністю перетворювати в неприпустимо, але, безсумнівно, металеві і сукні з металевим блиском явно на пікі популярності. Деякі знаменитості вже давно використовуються сукні цього кольору в їх гардеробі, і хтось тільки недавно приєднався до клубу любителів металу.

Сультри Шакіра не може протистояти металевому блиску

Зірки і блиск їх суконь

Шакіра добре виглядає в цій сукні, але я особисто схожий на попередню сукню більше, ймовірно, через зачіску і спосіб зачіска виглядає з платтям, і, можливо, сама сукня краще.

Зірки і блиск їх суконь

Здавалося, що сукні з металевим блиском займають не невелику частину шафи недорогий Jennifer Lopez.

Зірки і блиск їх суконь

Все, що я любила цю сукню Дженніфер, і весь образ в цілому був успішним у славі.

Зірки і блиск їх суконь

Зірки і блиск їх суконь

Джен в 2009)

Зірки і блиск їх суконь

Heidi Klum є просто чарівним в обох сукнях - нічого не додавати, нічого не потрібно

Зірки і блиск їх суконь

812272р.

Nicky Hilton і Jennifer Aniston в майже ідентичних міні-роздягання

Зірки і блиск їх суконь

Зірки і блиск їх суконь р.

Країна зірка Миранда Ламберт також не заперечує себе насолодою носити сукню в стилі металевих – і в цілому, премію Grammy Award 2011 був досить «зловлений» з цим різновидом суконь.

Зірки і блиск їх суконь

Наприклад, це включає в себе вищезгаданий Дж. Ло, Кім Кардашян.

Зірки і блиск їх суконь

Leanne Реймс.

Селена Гомес

Olivia Wilde також бачив пару разів на користь металевого.

Зірки і блиск їх суконь

Зірки і блиск їх суконь

Єва Менди

Зірки і блиск їх суконь

Другий варіант на Єві виглядає гідно, але особисто я не ризикував такої сукні носити – різнобарвний і блискучий, дуже легко зіпсувати невідповідні аксесуари.

Зірки і блиск їх суконь

Якщо ви подивитеся на сукні Gwyneth Paltrow з вище, то все дуже нічого - він добре сидить і красиво блищає, але тут я плутаюся смугою нижче - здається, що плаття було подовжено), можливо, я не розумію щось, але ця смуга подразне мене жахливо (-_-)

Зірки і блиск їх суконь

Rosie Huntington-Білі - (дуже) блискуча леді

Зірки і блиск їх суконь

Я люблю Diane Krueger дуже багато, але ця сукня не може носити – вона виглядає трохи занадто shabby/low-quality.

Зірки і блиск їх суконь

Анна Пакін також вирішила приєднатися до «брилієнта»

Зірки і блиск їх суконь

Крістен Стюарт і невелика але золотиста сукня

Зірки і блиск їх суконь