Зірки і блиск їх суконь

Металевий блиск тепер в моді, тому все блискає - від нігтів і повік, закінчуючи ... Я не знаю, що до кінця, тому що він світиться і дійсно все. Головне, щоб зробити правильний вибір і допитування в наряді, а не повністю перетворювати в неприпустимо, але, безсумнівно, металеві і сукні з металевим блиском явно на пікі популярності. Деякі знаменитості вже давно використовуються сукні цього кольору в їх гардеробі, і хтось тільки недавно приєднався до клубу любителів металу.

Сультри Шакіра не може протистояти металевому блиску

Шакіра добре виглядає в цій сукні, але я особисто схожий на попередню сукню більше, ймовірно, через зачіску і спосіб зачіска виглядає з платтям, і, можливо, сама сукня краще.

Здавалося, що сукні з металевим блиском займають не невелику частину шафи недорогий Jennifer Lopez.

Все, що я любила цю сукню Дженніфер, і весь образ в цілому був успішним у славі.

Джен в 2009)

Heidi Klum є просто чарівним в обох сукнях - нічого не додавати, нічого не потрібно

812272р.

Nicky Hilton і Jennifer Aniston в майже ідентичних міні-роздягання

р.

Країна зірка Миранда Ламберт також не заперечує себе насолодою носити сукню в стилі металевих – і в цілому, премію Grammy Award 2011 був досить «зловлений» з цим різновидом суконь.

Наприклад, це включає в себе вищезгаданий Дж. Ло, Кім Кардашян.

Leanne Реймс.

р.

Селена Гомес

р.

Olivia Wilde також бачив пару разів на користь металевого.

Єва Менди

Другий варіант на Єві виглядає гідно, але особисто я не ризикував такої сукні носити – різнобарвний і блискучий, дуже легко зіпсувати невідповідні аксесуари.

Якщо ви подивитеся на сукні Gwyneth Paltrow з вище, то все дуже нічого - він добре сидить і красиво блищає, але тут я плутаюся смугою нижче - здається, що плаття було подовжено), можливо, я не розумію щось, але ця смуга подразне мене жахливо (-_-)

Rosie Huntington-Білі - (дуже) блискуча леді

Я люблю Diane Krueger дуже багато, але ця сукня не може носити – вона виглядає трохи занадто shabby/low-quality.

Анна Пакін також вирішила приєднатися до «брилієнта»

Крістен Стюарт і невелика але золотиста сукня