1227
Історія на фото
Вінона Ридер (Wynonna Laura Horowitz) народилася в сім'ї неординарних письменників, батько його захопився психієлією, матір його буддійський. Навколо своєї сім'ї складається з поетів збитого покоління, шанувальників різних препаратів. У віці від 12 років вінона пішов на акторські курси, і вже в 15 році отримала свою першу роль у фільмі Лукас Давида Сельца. З тих пір її акторська кар’єра різко зросла, і сьогодні ми можемо подивитися гарну акторку 39-річної акторки, яка, незалежно від того, як банально це може звучати, дійсно ходила через гілочки до зірок.
Повернувшись до нас і пам'ятаєте минуле завжди цікаво, як цікаво це пам'ятати, що Winona Ryder був схожий на свою молодь, дитинства, перші ролі, відносини з Depp і трохи після того, як.
«Бой» образ Вінони проявляється з дитинства
9253978
Перші кроки в кіно
3610Р. 4200Р.
Участь у комедії «Беттлейце» (1988)
1989 р., головна роль у фільмі «Дата диск»
р.
Debbie Gibson є Вагітна з мій two-Headed любов дитина
р.
«Clan Heathers», культова картина серед американської молоді, де молодий Winona starred з тим же «зеленим» шаннен Догерти ("Beverly Hills")
Наступний період я б закликав найактивніших у житті та кар’єрі Winona Ryder.
1990 р. - "сильна" роль у фільмі "Едвардські ножиці" та початку "сильна" відносин з партнером Johnny Depp
р.
р.
1991 р. Bram Stoker Дракула
р.
1993 рік став роком розбиття зв’язків з деппом та заслуженими кіно номінаціями.
Вік Невинності (1993 р.) та Кращий підтримуючий акт
Таким чином, ми можемо зробити висновок, що кар’єра Winona Ryder отримала гострий стрибок на самому початку (до 80-х – пізніх 90-х) і почала занепадати. Ну, парадокс цієї актриси полягає в тому, що вона все ще може безпечно грати роль 20-річного віку завдяки тому, що вона збереглася, нескінченно мила дівчина з величезними красивими очима.
, Україна
р.
р.
Повернувшись до нас і пам'ятаєте минуле завжди цікаво, як цікаво це пам'ятати, що Winona Ryder був схожий на свою молодь, дитинства, перші ролі, відносини з Depp і трохи після того, як.
«Бой» образ Вінони проявляється з дитинства
9253978
Перші кроки в кіно
3610Р. 4200Р.
Участь у комедії «Беттлейце» (1988)
1989 р., головна роль у фільмі «Дата диск»
р.
Debbie Gibson є Вагітна з мій two-Headed любов дитина
р.
«Clan Heathers», культова картина серед американської молоді, де молодий Winona starred з тим же «зеленим» шаннен Догерти ("Beverly Hills")
Наступний період я б закликав найактивніших у житті та кар’єрі Winona Ryder.
1990 р. - "сильна" роль у фільмі "Едвардські ножиці" та початку "сильна" відносин з партнером Johnny Depp
р.
р.
1991 р. Bram Stoker Дракула
р.
1993 рік став роком розбиття зв’язків з деппом та заслуженими кіно номінаціями.
Вік Невинності (1993 р.) та Кращий підтримуючий акт
Таким чином, ми можемо зробити висновок, що кар’єра Winona Ryder отримала гострий стрибок на самому початку (до 80-х – пізніх 90-х) і почала занепадати. Ну, парадокс цієї актриси полягає в тому, що вона все ще може безпечно грати роль 20-річного віку завдяки тому, що вона збереглася, нескінченно мила дівчина з величезними красивими очима.
, Україна
р.
р.