Forever молодий Дерево.

У деяких несподіваних і дивних шляхах для мене особисто, один з моїх улюблених акторів, найвідоміших для гри на серці Хоббіт Фродо на Господі Кільце, Еліаг Вуд перетворив 30. Після того, як відносний люль, він повернувся і в цей час вперше в своїй кар'єрі - з серією, і знову за перший раз в своїй кар'єрі - в комедії ролі, що він керує Brilliance. Я говорю про серію Wilfred FX, яка занурюється всіма критиками, поважними публікаціями та основними глядачами, включаючи себе, як найкраща серія прем'єри цього літа та один з кращих комедії серії всього часу.

Єдине, що зміни в Іллі є його волоссям, і невеликий шубля все ще додає певну зрілість. В цілому актор виглядає майже таким же, як він зробив 18, і він припускає, що. Я пропоную вам подивитися на Іллі і його ролі через роки.

Перевірити себе:

2001.

2002.

2003.

2004.

2006.

2007.
р.

2009.

2011.

Ілля народився в невеликому містечку Сєдара Rapids (Ashton Kutcher, до речі, звідти). У віці 8 років він почав свою модельну кар’єру і почав з'являтися в рекламних роликах. Незабаром після того, як сім'я Дерева, яка мала три дітей, переїхали в Лос-Анджелес, і хлопець бізнес вирушив до гори.

Раннє інтерв’ю та пара реклами.

З дитячих творів актора Авалон — історія про єврейські переселенці в США.

«Навколо молоді» з Мелем Гібсоном та Джемі Лі Куртисом – це історія про самозаморожений пілот, а сценарій фільму був написаний JJ. Абрамами, які згодом стали одним із творців та письменників серії Lost.

"Добрий син", в якому Ілля зіграли з Макауле Кулькін.

Нарешті, драма «Війна», про життя сім’ї після В’єтнамської війни, в якій Еліяг відіграла сина Кевіна Costner, а один з найбільш поважних критик Роджер Еберт, сказав наступне про хлопчика:
Ілля Дерево – це найбільш талановитий актор Голлівудської історії.

У 1998 році «Зіткнення з Abys» і «Faculty» були великим успіхом з аудиторією і допомогли Дереву довести всім, що він не постраждав долі багатьох популярних дитячих акторів, кар’єра якого вирушила в синхроні з зростанням.

р.

Рік 1999-2004 рр., мабуть, кращий в житті деревини, оскільки він присвячував їх до роботи в Господньому трології. У зв’язку з нетрадиційним зовнішнім виглядом актор просто створив для ролі Фродо. І після зйомок Ілля та інших Братства Кільце татувало номер 9 в Елевиші, щоб зрівняти цей неймовірний досвід.

доб.

Ось що Ілля говорить про це:
Довгий час (трилогія знімалася протягом 16 місяців). І найдивовижніше, що ми стали справжньою родиною, і братство, що ви бачите на екрані, стала реальною братністю. Я зустрівся з друзями, працюючи над фільмом. Я дуже щасливий бути частиною цього проекту.
Фото Іллі Вуд і Домініканський Монаган на Billy Boyd's wedding 2010.

2074218р.

Після того, як Господь, перший проект Іллі був суперечливим фільмом Етернал Сонсон Чистого Розуму, в якому він відігравав комп'ютерний геній, який стирає хворобливих спогадів людей.

Далі прийшли Хоолігани, які дозволили зануритися в жорстокий і не так світ англійських футболістів.

Вони зустрілися з Сином містом Робертом Родрігезом і Елієм як серійний вбивця.

Тоді є один з моїх улюблених фільмів, «Навколо світла», а також десь названий «І все Got Light», в якому Еліях грає американський, який прийшов в Україну, щоб знайти жінку, яка врятувала єврейський дід під час Другої світової війни. Фільм режисером відомого актора Ліва Щерєбера (хіє рідного діда з України).

Ілля також з'явився в фільмі Альманак Париж, Я люблю тебе, в одному з восьмихвилинних історій, які називають Квартал Маделіна, про незвичайну любов вампіра і простого туризму.

91014834

р.

Про смерть Роберта Ф. Кеннеді.

р.

За останні роки ми також можемо відзначити трилер «Мурдери в Оксфорді», назва якого не вимагає особливого пояснення.

Звичайно, це не повний перелік. У фільмографії деревини від 30 років існує безліч цікавих робіт, які зроблять пост безкінечно. Як ми бачимо, Еліях воліє самостійні фільми, часто співпрацюючи з Європою та США, з цікавими сценаріями.

Єлизах і Лів Шребер.
р.

Тепер поговоримо про сьогодення та майбутнє. Як я сказав, що завдяки Wilfred, ім'я Ілліча повертається на радар. У ній він грає невимушений колишнього юриста Райана, який реабілітаційований собакою сусіда Wilfred. Але є одна «але». Для всіх навколо Wilfdred є звичайною собакою, але Райан бачить її як братський чоловік в дешевому костюмі собаки, говорить йому і йде через пучок історії разом. Це дуже смішна ідея, яка прийшла з Австралії.

3610Р. 4200Р.

У майбутньому ми побачимо, що Ілля знову як Фродо в обох частинах Петра Джексона Хоббіт у 2012 році та 2013 роках. Фродо з'явиться в спалахах або більш точно в флеш-форвардах його дядько Білбо Баггіни, навколо яких буде розвиватися сюжет.

735554 Габаритний зображення

Для тих, хто цікавиться особистим життям, були відомі лише два романи актора: з німецькою акторкою від «Рун, Льо, Run» Franka Potente у 2003 році. Дівчина 7 років старше деревини.

І п'ятирічна ваффрі з Памела Ракіном, барабанщиком гурту Gogol Bordello, закінчився не так довго, за чутками, бо Ілля не був готовий розселення.
р.

На додаток до своєї акторської кар'єри, Еліха відомий своєю пристрастю до музики. Він часто займається DJing, маючи величезну колекцію дисків в домашніх умовах, і навіть відкрив свій власний рекорд етикетки Simian Records.

Недавній Іллі, разом з букетом інших знаменитостей (можна грати в гру «як багато, як ви підрахунку») зірвав в новому відео легендарного гурту Beastie Boys – Зробіть якийсь шум, який має більш повну версію півгодинного.

Крім того, банк «Ілля» має дуже незвичайний і вражаючий рекорд. Він був першою особою, щоб перехрестити Вікторію, мотузку. Все відбулося під час зйомок Адреналіну.

І нарешті кілька відео. Першим є ніколи не старіння і завжди рідке інтерв'ю, в якому його спів-старт Домініканська Монагана, яка претендує на німецький журналіст і просить idiotic питання:

Останнє інтерв'ю Ілліча за 7 хвилин у Небі.

А комерційний для Олівера Peoples Eyewear з деревом та Shirley Manson.

Бажаю всім успіхам в майбутньому і я впевнений, що він не перестане радувати нас хорошими фільмами.