1422
«Масаж»
У вас є склоги? Не ще? Ну, потім потрібно терміново виправити цю помилку, тому що це сезонне взуття на масивній дерев'яній підошві, підстрижені металевими заклепками, «м'язувати» в кожній самореспективній модниці.
Клоги, розглядали національне європейське взуття, повернулися до модних котів минулого року, але їх актуальність не втратили цього сезону.
До речі, в 2010 році Карл Лагерфельд вперше продемонстрував повернення легендарного взуття 60-х, заправивши їх Саша Півоваров і Лара Камінь на весняному шоу від Chanel. Знаменитий путур'єр - сказав він знову модним.
У Франції селянське взуття називають сабосом, а в Нідерландах, klomps.
У 1969 р. у 1969 р. були винайдені голландський дизайнер взуття Ян Янсен. Таке взуття було колись зношене Яніце Поплін.
Ну і сучасні знаменитості теж не ігнорували поточну тенденцію. Давайте подивимося, хто і з тим, що несе відповідальність?
Модна ікона Сара Джессіка Паркер, звичайно, не може допомогти придбати таке взуття. Але ось штани під мітками, на мій погляд, варто підбирати коротше.
Р
Rachel Bilson поєднує в собі брелоки як сукні, так і джинси:
3250Р. 3700Р.
Juliette Lewis, Я думаю, страшно. Сукня кислотного кольору, чорної ажурної щітки та білих патологів...
р.
Але її прізвище, співак Ліона Льюїс більш вишуканий:
Alex Curran, хоча він пише свій власний стовп про моду, з якоїсь причини підібрав сумку і журнали того ж кольору, який довгий час був з моди:
581594
Chloé Sevigne - добре, більше... З білими шкарпетки:
р.
Демі Ловато:
р.
Джеффрі Кембелл і Кате Бекінсале воліють калоги Chanel:
Кайлі Мінголог має закупорки на більш тонкому каблукі:
Miley Cyrus - класичний благородного червоного кольору:
Naomi ват також віддає перевагу класиці:
Клоги, розглядали національне європейське взуття, повернулися до модних котів минулого року, але їх актуальність не втратили цього сезону.
До речі, в 2010 році Карл Лагерфельд вперше продемонстрував повернення легендарного взуття 60-х, заправивши їх Саша Півоваров і Лара Камінь на весняному шоу від Chanel. Знаменитий путур'єр - сказав він знову модним.
У Франції селянське взуття називають сабосом, а в Нідерландах, klomps.
У 1969 р. у 1969 р. були винайдені голландський дизайнер взуття Ян Янсен. Таке взуття було колись зношене Яніце Поплін.
Ну і сучасні знаменитості теж не ігнорували поточну тенденцію. Давайте подивимося, хто і з тим, що несе відповідальність?
Модна ікона Сара Джессіка Паркер, звичайно, не може допомогти придбати таке взуття. Але ось штани під мітками, на мій погляд, варто підбирати коротше.
Р
Rachel Bilson поєднує в собі брелоки як сукні, так і джинси:
3250Р. 3700Р.
Juliette Lewis, Я думаю, страшно. Сукня кислотного кольору, чорної ажурної щітки та білих патологів...
р.
Але її прізвище, співак Ліона Льюїс більш вишуканий:
Alex Curran, хоча він пише свій власний стовп про моду, з якоїсь причини підібрав сумку і журнали того ж кольору, який довгий час був з моди:
581594
Chloé Sevigne - добре, більше... З білими шкарпетки:
р.
Демі Ловато:
р.
Джеффрі Кембелл і Кате Бекінсале воліють калоги Chanel:
Кайлі Мінголог має закупорки на більш тонкому каблукі:
Miley Cyrus - класичний благородного червоного кольору:
Naomi ват також віддає перевагу класиці: