Стара фабрика

На жаль, я не великий фанат всіх цих «старих заводів». Особливо вітчизняні. Але в цьому році я випадково дивився одну з питань такої «фабрики», але не наша, але американці приємно здивували. В кінці, мій вплив на Зірковий завод Америки завершився зі своїм захопленням YouTube для попередніх сезонів, а також повнопотужним Google для переможців. Що я хочу поділитися з вами. Анонім, переможці супер-мегапопулярного американського телевізійного шоу Американський Ідол!

Для тих, хто, як я, ніколи не бачив цього шоу, перш ніж і не розумію, що я пишу про те, що я пишу про проект.

Американський Ідол - популярний американський телевізійний шоу на основі британського шоу Поп Ідол. Перший сезон побачив світло в 2002 році. Невідомий хост шоу Райан Сіцрест.

Що стосується суддів, є три в шоу. З самого першого сезону вони були:

Ренді Джексон.

Павло Абдул

Симон Ковелл

У 2009 році (Сесон 8), був представлений четвертий суддя, Кара Діогарді.

р.

У Сезоні 9 (2010), Паула Абдул залишив шоу і вперше, як 4 суддя запрошували Еллен ДеГенрес, які замінили її.

Цього року в 10-му сезоні від колишніх суддів залишився лише Ранді Джексон, а всі інші судді заміщалися відомим співаком Дженіффером Лопесом та співаком Стефаном Тілером.

Щоб бути чесною, і подякувати Богу суддям змінився і нарцистичний пан Симон Коуелл залишив проект. Останній сезон без нього і з новим зоряним суддею я вважаю кращим в історії шоу.

р.

Як для переможців всіх сезонів, історія кожного, до і після проекту, не менш цікава і захоплююча, ніж сама шоу. Життя всіх цих людей ділиться на до проекту і після.

2002 р. American Idol Перший сезон Переможець: Келлі Кларксон

До:

Келлі народився в 1982 в Америці. Вона сян в шкільному хору, після чого вона вступила в Бурлесон Вищу школу і почала грати в музичні твори. У 2000 році вона сплачувала демо і відправила її на рекордні компанії. Derry Goffin приймає її під її крилами. Келлі також грає невеликі ролі в серії, але її кар'єра не доповнює і вона повертається додому. У 2002 році вступила на завод і стала першим переможцем.

Після:

Кар'єра після «фабрики» для Келлі було більш ніж успішним. Вона записала 4 альбоми, 2 з яких пішов на платину. Співачка отримала 2 Grammy Awards 2006: Кращий жіночий поп-спектакль ("Since U Been Gone") і 2006: Кращий поп-альбом (Breakaway). Келлі успішно змусив, з більш ніж 80-ма видами на різні місця. Співачка обіцяє представити свій новий сингл у вересні.

99404

Келлі Кларксон, "Як це зробити"

Другий сезон Переможець (2003) – Ruben Studdard

р.

До:

Реубен народився в 1979 р. в Німеччині, де його військовий батько був в той час, але сім'я скоро переїхала в США. Подарований хлопчик почав співати у віці 3 років з матір'ю в церкві хрещення. На додаток до співу, Reuben коханий футбол, завдяки якому він отримав стипендію на навчання в Алабамському університеті А&М, де він приєднався до чоловічого музичного братства Америки. Далі приєднався гурт Just a Few Cats. У 2003 р. Реубен аудит за американським Ідолом.

доб.

Після:

Жеребець виграв конкурс всього на 134,000 голосів. Співачка випустили 5 альбомів, один з яких пішов на платину і одне золото. Очікується шостий альбом восени. Крім того, актор відкрив свій акторський талант, він зірвав в серіалах, фільмах та різних телешоу.

Співачка створила благодійний фонд дитячої музики. У 2006 р. одружився Сурата Зурі МакКантс і у них була дочка.

Reuben Жеребець виграти

Переможець третього сезону (2004) – Fanteia Barrino

До:

Fanteija народилася в 1984 році в США. Більшість часу її сім'ї завітали місцево в Кароліні, з гонками на інші південні держави. Вони навіть зуміли записувати альбом «Міркес». Після того, як ріпаку від однокласника, Fanteijo випадає з школи. У віці 17 років співачка стала вагітним і в 2001 році народила дочку. Вона переходить в інше місто і вирішує піти на кастинг «фабрики».

р.

Після:

Фантаж завоював третій сезон із 65 млн голосів. Після перемоги співак починає більш ніж зайняте життя: вона випускає 3 альбоми, номіновані і перемагає найпрестижніших нагород, знятих на телевізорі, грає в театрі, добре, все це повинно бути. Але на жаль, в особистому житті співачки не так гладкий. Після виходу її біографічної книги батько закохує її, зануривши, що все написане про нього в книзі не вірно. Вона також подається з дружиною Антоіну Кухара, яка віддала перевагу їй спати з чоловіком. Але співак стверджує, що це вже після розлучення Кука і дружини. Fanteija не може витримати нерви і вона намагається зробити самогубство, в результаті чого вона втратила їх з дитиною Кука. Нещодавно співачка оголосила, що вона була вагітна.

Виграшний фінал Фантаж з піснею "Я вірю".

Переможець четвертого сезону (2005 р.) – Кар’єра під дерево

р.

До:

Каррі народився в 1984 році в м. Оклахома. Як же Студард, Підвуд почав співати 3 роки на місцевому храмі. У шкільні роки Каррі взяли участь в різних конкурсах пісні та подіях, а також почали вчитися грати в гітару та фортепіано. Вже навчався в коледжі, дівчина взяла участь у конкурсі пісні «Кантрі Music Show», після чого вона впала в любов до стилю країни. По-перше, після закінчення коледжу, Каррі пішов спробувати на «фабрику».

Габаритний зображення

Після:

Після перемоги на землях, під дерево випустили свій перший альбом, деякі серця, які продали 6 мільйонів примірників у Сполучених Штатах. Вона також випустила два більш однакові успішні альбоми. Кількість переможців престижних музичних премій йде до десятків. Carrie Underwood вважається королева країни. У 2006 році отримала назву «Особливе вегетаріанство у світі». У 2010 році співачка одружилася спортсменом Майком Рибером.

р.

Каррі під дерево фіналу з "Your Heaven"

Переможець сезону Five (2006), Тейлор Хіки

До:

На відміну від інших переможців, Taylor має два суттєві відмінності. Перший він став найстарішим лауреатом «фабрики», а друга сумна відмінність – непристойна дитяча і юнацька співачка. Народився в 1976 році в м. Бірмінгем, США, в тому ж місці, як Рубен Стадард. Сім'я була дисфункційною, після розлучення своїх батьків він жив з опікунами. Тавро почав сірий рано, до 14 років він мав повністю білу голову. Він відкрив свій абсолютний музичний вухо, розроблений ним, як кращий він міг, і спробував якось заробити гроші на ньому і стати популярним. Його молодший напівпричепний Тальрей, щоб перейти до лиття «фабрикати».

р.

Після:

У той час, в той час, в той же час, був володар п'ятого сезону. В результаті того, що перед перемогою співак написав свої записи всім в рядку, після того як він став відомим, піратським дискам зі своїми піснями почали з'являтися в великих кількостях. Тавро мав заселити багаторазово. Співак також написав власну біографія. Він грає на Broadway, надає концерти та має власну студію з запису.

29-річний Фінал Тейлора з "Чи я зроблю тебе"

Про решту 5 переможців у другій частині