Я поважаю і адоре Mick Jagger. Ім’я цього співака вже давно втілюється в зал слави скеля і рулону, а його скелястий обличчя і «горсе» посмішка давно став культом. Це найяскравіший приклад того, як потворний художник може перетворюватися в мегасексуали тільки через його харизму.
Але, alas, талант, на відміну від кольору очей або форми губ, не успадковується. Це може бути підтверджено оповіданням героїні цього повідомлення, Lizzie Jagger. Про цю 27-річну дівчину можна сказати в одному вирокі: вона знає трохи всього: ходьба на катавлі, діяючи в фільми, співати ... але успіх, а потім родич, вона досягла тільки в моделювальному бізнесі. І це через знамените ім'я, не харизматично.
3610Р. 4200Р.
, Україна
Можливо, хтось знайде мене упереджено, але я не. Я не маю нічого проти Lizzie - вона досить, худа дівчина без особливо виражених ознак голодом. Вона не може вирішити на своїх пріоритетах. У зв’язку з моделлювальним бізнесом, вона поступово «подушила» дівчатам няні.
Єлизавета "Lizzie" Scarlett Jagger є найдовшою дочкою лідера Rolling Stones Mick Jagger і модель Jerry Hall. Її мати підштовхнула її в модельний бізнес, відправивши 14-річну дівчину до шоу Thierry Mugler. На початку 2002 року компанія Lizzie взяла участь у акціях Tommy Hilfiger разом з Theodora Richards, дочкою колеги Mick Jagger в Rolling Stones Keith Richards.
У 2001 році Lizzie starred в документальному виконанні Mick, і в 2002 році в драмі Iggy Goes Down з Ryan Phillip і Claire Danes. Але в кінотеатрі Lizzie не вдалося зробити кар'єру - максимум, що вона була запропонована - сторонні ролі в сумнівних проектах, щоб привернути увагу до фільму з відомим прізвищем. З 2002 року Lizzie не був в кіно.
У різні часи, Lizzie Jagger працював з моделями незалежних моделей та Beatrice Model. Останній контракт Jagger підписаний з Лондонським агентством управління TESS.
Lizzie з її мати Geri Hall і сестра Georgia May, також модель
Найбільше досягнення Lizzie в моді полягає в тому, що вона була обличчям колекції LCM LCM в 2002 році і весняно-літнього колекції Mango в 2007 році.
Хочу вірити, що для "Playboy" Lizzie смугастий нічого робити. На щастя, не її еротика, а не її.
Але це був довгий час назад, і тепер Lizzie Jagger є майже unheard of. Я погоджуюсь, що моделювання, як муфта крилів матки – сьогодні ви, і завтра ви не будете пам’ятати. Незважаючи на те, що необхідно надати кредит Lizzie - з нею pedigree, вона може "гайн" місце в моделі світу протягом 15 років. Однак, очевидно, вона не хоче PR за рахунок свого батька і матері.
Я знаю, що Lizzie також співає, однак, в вузькому колі. Може бути один день, я почую про її співачки.