Журнал Forbes, завдяки своїй спеціалізації, безперешкодно моніторить фінансову ситуацію знаменитостей і радісно розповідає читачам, які? скільки? зароблений і витрачається. За підсумками десяти кращих платних акторів Forbes опубліковано список найвищих платних акторів. В принципі все досить передбачуване і очікуване, але ще є деякі сюрпризи.
10) Том Круїз ($20 млн)
У 2010 році люблячий чоловік, батько та авід Вченогоолог заробив тидну суму $20 млн. Я думаю, що він повинен мати достатньо, щоб підтримувати сім'ю, незважаючи на недбалі запити своєї дочки Сюрі. За свою роль в комедії «Кніч Дня», де Том відіграв з Камероном Дясом, актор захопив трохи більше $ 11 млн плюс дивіденди-інтерест від рекламних проектів.
340164 км
9) Тим Аллен ($ 22 млн)
У 2010 році Тим не був особливо знятий, але голосовер основного персонажа третьої частини «Toy Story» Buzz Lighter поповнив свій гаманець на 22 млн. грн. Не поганий збір для мультфільму (навіть якщо він став культом).
р.
р.
8) Марк Тальберг ($28 млн)
Колишній рапс-художник з смішним псевдонімом Маркі Марк щороку стає більш привабливим, і його ролі є більш серйозними і цікавими. Прикладом цього є драма «Fighter», де Марк відігравав роль відомого боксера. Тим не менш, комедії Марка також до своєї кришки: минулого року було стільки, скільки двох з них – кумедні «Копи в глибокому заповіднику» і менш смішні «Дата матері».
р.
7) Роберт Downey Jr. ($ 31 млн)
31 млн. – це не жарт, але «винт» всіх «Ірон Ман-2», для яких Роберт отримав 10 млн зеленню, а комедія «Вприток» – заробила стільки 12 млн. дол. Більше того, що наступний список Forbes не буде завершено без Downey – тільки «Sherlock Holmes» обіцяє йому плату 15 мільйонів доларів.
6) Бен Натюрморт ($34 млн)
Стартовий капітал $ 20 млн завдяки «Меже Фокерс-2» плюс плата за голосовий заїзд в «Мегабраїн» плюс відсоток оренди і продажу ліцензійних дисків – так як Бен Юдер зішкли гроші за затишну віллу на узбережжі Малібу і на машині статусу додатково.
Р
5) Том Ганкс ($ 35 млн)
Столиця. Незважаючи на те, що Том мав лише один гідний проект у 2010 році, голос Woody, що діє в Toy Story: Велике втечу має тенденцію у вигляді 15 мільйонів шанувальників і ще більше любові з англомовних країн.
Р
4) Вілл Сміт ($ 36 млн)
Я не пам'ятаю всіх своїх фільмів в 2010 році. Але, як виявилося, Сміт заробив всі ці гроші під егідою для чоловіків в чорному кольорі, який буде випущений в травні наступного року. Спочатку я думав, що тягне гроші від свого талановитого сина Яденського свининського банку. Я подумав мене!
3) Адам Сандерлер ($ 40 млн)
Адам продовжує заробляти комфортний старий вік, починаючи від комів, які до речі дуже добре оплачені. Наприклад, минулого року «Однокласники» приніс актору $ 25 млн. Крім того, Адам не тільки виступає актором, але і виробляє, направляє і пише сценарії для своїх фільмів. Дорогі, талановита людина талановита у всьому світі.
, Україна
9536997
р.
2) Джонні Депп ($ 50 млн)
Лідер рейтингу минулого року. Заслужила казкову кількість на приголомшливій плівковій адаптації «Аліси в чудесі» і трохи більше на плівці «Турист». Я поспішаю консолі всі ті, хто засить з другим місцем – Джонні, безумовно, будуть на наступний рік. При сплаті $35 млн, зароблених з Піратів Карибського моря, він обов'язково досягне успіху.
Габаритний зображення
Габаритний зображення
1) Леонардо DiCaprio ($77 млн)
Я просто щасливий – Лео ДіКапіріо вперше в своїй довгостроковій кар’єрі, яка знизила рейтинг Forbes найвищих платних акторів. Він заслугував. Для повного набору, звичайно, не вистачає Оскара, але попереду. Отже, $59 млн (!!) за роль в приголомшливому «Попередня» і кілька десятків зелених на роль в блискучому трилері «Ісланд пошкодженого». Загалом фільми Леонардо склали понад $1 млрд минулого року. А попереду нас чекає адаптація «Великого Гатсбі» та біографічна драма хрін-Східної деревини «Дж. Едгар». Звісно, з Левом в провідних ролях.
р.
р.