2323
Гуга Лорі
Ми всі знаємо і любов Hugh Laurie, тому що він, в першу чергу, найвідоміший Доктор Хаус. Але для визнання любові до актора необхідно судити його більш ніж однією роллю. Ми повернемося до самого початку кар’єри британської зірки та приймемося до того, скільки змінився Hugh Laurie зі студентами.
Р
Хуг Лорі, який ще не знає, що він стане найвищим платним Голлівудським актором телевізійного серіалу
В Кембриджському університеті відзначили активну участь у аматорському театрі «Лісові драматичні клуби», де його постійними колегами були однакові студентські актори Емма Топсон та Стівен Фрі. Після закінчення Хуга стала президентом театру.
Після закінчення він і Рован Аткінсон взяв участь в комедії серії Black Viper (1983-89), які принесли їм національну популярність.
6135.
Fry and Laurie Show (1989–1995)
Джевс і волей (1990–1993) Крім того, серія була наповнена прагтяною музикою, яка виконує себе «Лорі» (режисер також періодично виконує на сцені з рок-групою).
Р
445264
Потім з'явилася роль фільму.
"101 Долматян" (1996)
Людина в залізній масці (1998)
р.
"Політ Фенікса."
Перша велика роль в будь-якому можливому, Baby (2000)
Як бачимо, національна популярність Hugh Laurie падає в кінці 80-х - середина-90-х, що незрівнянна з поточною світовою популярністю актора-музика.
Я думаю, що це просто початок ...
Р
Хуг Лорі, який ще не знає, що він стане найвищим платним Голлівудським актором телевізійного серіалу
В Кембриджському університеті відзначили активну участь у аматорському театрі «Лісові драматичні клуби», де його постійними колегами були однакові студентські актори Емма Топсон та Стівен Фрі. Після закінчення Хуга стала президентом театру.
Після закінчення він і Рован Аткінсон взяв участь в комедії серії Black Viper (1983-89), які принесли їм національну популярність.
6135.
Fry and Laurie Show (1989–1995)
Джевс і волей (1990–1993) Крім того, серія була наповнена прагтяною музикою, яка виконує себе «Лорі» (режисер також періодично виконує на сцені з рок-групою).
Р
445264
Потім з'явилася роль фільму.
"101 Долматян" (1996)
Людина в залізній масці (1998)
р.
"Політ Фенікса."
Перша велика роль в будь-якому можливому, Baby (2000)
Як бачимо, національна популярність Hugh Laurie падає в кінці 80-х - середина-90-х, що незрівнянна з поточною світовою популярністю актора-музика.
Я думаю, що це просто початок ...