Герард Батлер.

При знятті кінопристосування музичного фільму «Помант опери». У зв'язку з тим, що мій фанатик для хорошої музики (і автор музичного Андрія Ллойда Webber вірно вважається класикою нашого часу), не міг пропустити таку акцію - Я довго хотів бачити виробництво «Гост». По-перше, я ніколи не чув. Алелера до. Так само, як і інші актори в цьому кіно. Він отримав цю роль через голос. З точки зору професійної оперної співачки, звичайно, існує безліч технологічних неточностей. Алелер не оперний співак, його голос більш підходить для рок-музики. Тим не менш, як для мене, ніхто інший оперний голос міг передати тембрю і інтонацію привиду таким чином.

Алелер перемістив John Travolta і Antonio Banderas, які заявили цю роль. І все тому, що maestro Lloyd Webber сподобалося голос Джерарда (за смаками однакові :)

р.

Я не можу допомогти, але включаю з "Госту". Я люблю цей дует найбільш.
"Точка не повертається".

Далі почалося більш детальне знайомство. Я не можу сказати, що Butler є генієм, але якось він практично невизнаний принаймні зовні. «Дракула 2000» – о, як я шукав щось схоже на Ghost!

р.

Алелер намагається обирати свою різноманітну роль, що дає можливість оцінити свої здібності.

(Березня)

Герард – юрист, який працює за спеціальністю. Однак така рутинна робота викликала його тільки депресія і фасцинація з спиртом, що ніхто не йде без сліду.

По дорозі коріння його музичних здібностей повернулися до своєї батьківщини: в Шотландії він сян в рок-групі Speed, в якому він отримав завдяки своєму другу. А після перегляду вистави «На голці», Алелер вирішив остаточно відіграти до акторської професії.
В цілому Scotsman з'являється в ньому досить часто. Наприклад, Butler просить всіх, щоб викликати себе Джеррі, оскільки він не схожий на те, як американці вимовляти «Герард» власним чином.
За його словами, шотландське походження підкреслюється і його гастрономічні переваги:
В той час як я знімаю, я повинен дієти, але мої шотландські корені витримають мене, щоб їсти якомога більше вуглеводів і цукру. Зараз я жити в Америці, але я ніколи не відчував, як мій душ тут з мене. Коли я повернувся до Шотландії, я думаю, так, це шахта. Я шотландський до кістки.
р.

Варто відзначити, що Булер має дуже красиві очі і відкритий дружній вигляд. Вони, до речі, відображають його дії. Після того, як Ґерард врятував хлопчика, за який він був присуджений Сертифікат про заручку від Королівського товариства з порятунку панування. Він також вважається одним з других голлівудських акторів: навіть сотні шанувальників поспіль попросить його автограф і фото як сувенір - він не залишить нікого без уваги.

7115699