Анджеліна Джолі.

Скільки було сказано і ретолом про повсть Анжеліна, тепер вона отримала все: світове визнання, сексуальний символ чоловік, велика сім'я з багатьма дітьми, найвищі збори, універсальна любов і підтримка, але все це довелося приїхати. Так, з одного боку, не складно, враховуючи столяр і впливові родичі, але палицю, як ви знаєте, має два кінці. Комплексний характер Анджеліни та дострокове відправлення батька з родини значно вплинули на формування її особистості. Самохідний, депресивний стан, експерименти з садо-масо, невизначеність про сексуальну спрямованість, чорний одяг ... все це в минулому Джолі, який ми насправді копати.

Об'єктом спостереження є перші твори Анджеліни Джолі, де все почалося (80-ті - 90-ті)

3610Р. 4200Р.

Молодий Angie з батьком John Voight і брат James

р.

Перший зовнішній вигляд Анджеліни на множині падає на 6-річному віці.
Пошук виходу (1982)

Після роботи в якості моделі на деякий час (на 14) і з'являються в музичних відеороликів (16 років) таких музичних гігантів як Lenny Kravitz, Rolling Stones і Meat Loaf, вона отримує свою першу серйозну роль.
У 1993 році вийшов фантастичний фільм Cyborg 2: Glass Shadow, де 18-річний Джолі відігравав одну з головних ролей.

Фільм «Хакери» не тільки мав позитивного впливу на розвиток кар’єри актора, але й давав поштовх до відносин Ангі з її партнером у фільмі Джонні Лі Міллер, з яким вони скоро заміжні і просто як тільки скоро розлучалися (програшна спадщина 20-річного Джолі).

р.

3610Р. 4200Р.

"Без права" (1995)

Як Елі Рігбі в Desert Moon

Ще один фрукт 1996 - головна роль у фільмі "Італійські любителі"

Я не знаю, чому фільм «Піктурний Бог» ніколи не став культовим фільмом. Вважаю, що зірка Ангі «впливає» трохи пізніше, після того, як роль у фільмі «Георг Галас», але особисто я виключив цей тандем Джолі-Духовного.

Дико-західний вигляд був ідеальним для Анджеліни в реальних жінок.

І, по суті, ярня, яка запустив Джолі в світ Голлівудської популярності (за вимогою, вона вже в той час не потрібна). Премія Емми, а також Золотий глобус для відмінного виконання у вищезазначених мінісеріях Джорджа Wallace
р.

Я відмітив дуже міцну роботу «Гіа», де Анджеліна відіграла скандальну модель 70-х Гя Каранджі. Актриса відмовилася від цієї ролі кілька разів, тому що образ був занадто близько до неї (бруд і проблеми алкоголю, бісексуальність, психічні розлади...). Результат роботи – ще один Золотий глобус

Р

Наступні ролі впав на Ангі з такою діяльністю, яка, відверто, я задаю, як вона зуміла все, ще один Золотий глобус і, нарешті, Оскар - все чекало її... і скільки довше?