Тянь Блондо

Я хотів би присвятити мій пост темі, що я написав про один раз, тому що це один з найцікавіших і обговорюваних тем в Інтернеті сьогодні. Вона асоціюється з дітьми, що працюють в індустрії моди. Ми дізналися, що ми не думаємо про те, що про дітей, які роблять дорослу роботу. Таким чином, на Заході піднялася необґрунтована гіпа через фотографії, нібито має деякі підтексти. Про одного з дівчат, знятих за заявою на французьку вагу, ми будемо говорити.

Добре, Тайлон Блондо приголомшливо красива для її 10 років. Крім того, її фотографії дуже виразні і не здатні привернути увагу, можливо, тільки індивідів, позбавлених почуття краси (привабливості категоричності).

р.

р.

Ви дивитеся на її дуже молодий обличчя і несвідомо пам'ятаєте фотографії раннього Brigitte Bardot, flirty Lara Stone або charming Lou Dwyon, перед тим як вона красива!

Звичайно, з такими зовнішніми даними вона не має перерви від пропозицій у стрільбі. Це підтверджується міфом про фотографії, які вільно доступні в Інтернеті. Мабуть, все дівчини чудово: чудовий зовнішній вигляд, робота, яка дівчата двічі її віку може тільки мріяти, контракти, гроші – загалом, все, що ми ніколи не мріяли.

2598080Р

Р

р.

р.

Р

448265

295 грн.

Що таке західні любителі моди, які хвилюються? І вони стурбовані деякими фотографіями, які кладуть їх у стопорі і викликають нескінченні мігрені. «Як можна одягати 10-річну дитину у дорослих вечірні наряди, зробити так яскраво, що не кожна жінка дозволить собі, носити взуття з підборами, посипати діамантами і емальами?» Тексти пісень, а це означає: Всі вони пішли божевільними в цьому глянцеві.

Але найбільший резонанс отримав цю фотографію, яка вже встигла захопити як фотографію для збоїв і педофілів; редактори, фотографи та батьки – божевільні, а 10-річна французька жінка – потерпіла.

Незрівнянний коментатори, які не підключають своє життя з французькою модою. Це їх протест.

Гаразд, праска, але я маю нагоду з лютийними коментарями. Я не розумію дітей, які з'являються на кришках журналу і всередині сторінок. Я хотів Chloe Moritz, Hayley Stanfeld і El Fanning на чохлах журнала Love.

Габаритний зображення

Я вірю про фотографії Тілана. Коли я бачу чарівну дівчину -- Я люблю її, коли я бачу 10-річну жінку -- Я не люблю її. Все має свої межі. І знімки дитини сексуальні рубати мене. Це аномальні і дійсно запахи, як pedophilia. Я не знаю, хто може захопити фотографії голих дітей. Ну, я знаю, але вчора такі люди були в'язниці, і сьогодні це називається модною фотографією. Чи не ви думаєте, що дивляться?

П.С. Після того, як хіп навколо фотографії невеликої французької моделі (тема навіть запалюється в ранковому шоу Good Morning America), мати Тилан терміново видалив блог на tumblr і Facebook сторінку її підлогової дочки.

Фото: tumblr.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное