Olivia дикий.

27-річний Olivia Jane Coburn, кращий відомий як Olivia Wilde, не може стати актриса, тому що дівчина мала всі передумови для цього. Олівія – дочка продюсера Леслі Кобер та журналіста Андрія Кобуря, а також онука відомого ірландського романста Claude Coburn та niece автора популярних детективів Sarah Cowell. У майбутньому журналістка або письменника, але обрала інший шлях, і цей шлях був актором. На початку своєї кар’єри Олівія отримала лише епізодичні ролі в таких фільмах, як «Альфа Собака», «Ніжбор» і «Туристас», але після того, як вона стала відома по всьому світу завдяки трьох ролях – тринадцятому в серіалі «Будинок», Алекс Келлі в телесеріалі «Лонально Серце» і «Коррети» в фільмі «Трон: Legacy». У цей час дика неодноразово була визнана однією з найкрасивіших і сексуальних жінок на планеті, але зараз актриса розлучена і в пошуках її щастя. 7 років шлюбу з сином італійського князь захопився в неживо, але Олівія не розгублена і голодна в нових фільмах.

Як і раніше «принципеса Олива» (як Олівія була названа в Італії, коли вона була одружена з Тао Располі, сина князя) підкреслити її красу?

1,1 км Хто може відмінно вписуватися в образ Кішечка? Звичайно, Olivia Wilde! Ця жінка має надзвичайний вигляд, який я пов'язаний з котом. Гарний, що ще можна сказати? Неприємність очей на фото нижче ідеально підкреслюється стрілками.

2. Олива практично без косметики. Навіть в цій формі вона дивовижна. Тільки я не люблю Olivia, це її груди. У кінофільмі «Альфа Собака» ви можете побачити, як неприпустимо вона, хоча я думаю, що не головне в дівчини. Відсутність макіяжу не псує Оливку.

3. У Великий погляд Олівія просто пам'ятка. Якщо це новий Lara Croft, заміняючи Angelina Jolie, я буду щасливий, тому що я не бачу всіх інших у ролі (хоча Mila Kunis буде гарною заміною).

4. У Знімок макіяжу нижче є точним копіюванням макіяжу на третій фото. Картина - просто "відсутній!"

5. Умань Olivia є білявка. Не всі... Особа красива, але вона втрачається з цим кольором волосся. брюнетка, просто брюнетка! Я згаду, що Wilde був досить, тому що ви не думаєте?

6. Жнівень І ця дівчина майже загинула на набір фільму «Ковібой проти чужих». Дякую за те, що всі пішли і Оливія можуть зробити нас щасливими і знову.

Виявляється, що вона є «шутером», пагонами – просто її коронний елемент у макіяжі!

7. Про нас Дуже красивий макіяж. Я люблю його, і головне, він костюмує Олівію.

8. У Зачіска не дуже, а макіяж – «Три класи не шлюбу».

9. Навігація Добре виглядає Олива. Очі, губи, брови - О, що брук...

10. Олива очі чарівні! Зробіть їх добре.

11. Я не думаю, що вона зіпсує її. Я люблю, коли вони виражені у дівчат.

р.

12. Чи є дикий тут без тону або це мені? Натуральні брови і колір шкіри теж. Я дуже добре. Не кожна зірка може виглядати так і виглядати так само, як це краса.

39016

13.00 р. Красивий. Олівія нагадує мене з Фокса року у 2009 році.

,6 км

14. Приступ просто супер, але з бровами вийшов суглоб.

15.00 р. Я не схожий на зображення, оскільки Olivia не є.

16.00 р. Її обличчя - казка! Макіяж на 100 з 100

Габаритний зображення

17.00 р. Особа Олівії була недбалою, але краса не зрадла через неї. З косметикою, прозорим, дуже очевидним.

18 років Olivia є свого роду людина, яка добре з і без чубка.

19.00 р. Краса врятує світ.

р.

20. Червоний помада робить дівчину з минулого.

21. Трохи готичний, містичний і захоплюючий образ. Я не знаю, але я не схожий на це дуже багато.