853
Рок хвилі кіно
"Культура" - це чудове слово для опису одного з улюблених фільмів. Потужна британська робота, мегапозитивна казка про народження рока і рулону не тільки як музичний напрямок, але, як радикальна зміна психіки епохи, своєрідна естрадна комедія про боротьбу і перемогу свободи думки, абсолютно простий сюжет з одночасно складною ідеєю. Все це - "Рок Хвиля", яка була випущена в 2009 році і відразу виграла серця мільйонів, хоча я не буду говорити для інших - завоював моє серце.
Так, так, далеко від емоцій, тепер тільки факти (з темною оцінкою). Так чому я люблю Rock Wave так багато?
... для ретроспектива. Як швидко повернутися знову і знову до тих яскравих, наївних, безтурботних 60-х років.
... за величезну кількість скеля і рулону з першого до останнього другого фільму
3610Р. 4200Р.
р.
... за неімітований закон Нігей
3610Р. 4200Р.
195244
р.
717690 р.
531910
... і приголомшливий образ Райса Іванса
... для демонстрації найближчості та доброчесності сучасного уряду
До речі, нагадуємо будь-який з історії світу образ міністра, головний ворог піратського радіостанцій, нагадуємо всіх з історії світу?
183537
... для яскраво кольорових нарядів
3617634
р.
... для двох ігор я граю з друзями після перегляду фільму.
... за безперервний позитивний Я люблю тебе, Rock Wave!
Р
р.
Так, так, далеко від емоцій, тепер тільки факти (з темною оцінкою). Так чому я люблю Rock Wave так багато?
... для ретроспектива. Як швидко повернутися знову і знову до тих яскравих, наївних, безтурботних 60-х років.
... за величезну кількість скеля і рулону з першого до останнього другого фільму
3610Р. 4200Р.
р.
... за неімітований закон Нігей
3610Р. 4200Р.
195244
р.
717690 р.
531910
... і приголомшливий образ Райса Іванса
... для демонстрації найближчості та доброчесності сучасного уряду
До речі, нагадуємо будь-який з історії світу образ міністра, головний ворог піратського радіостанцій, нагадуємо всіх з історії світу?
183537
... для яскраво кольорових нарядів
3617634
р.
... для двох ігор я граю з друзями після перегляду фільму.
... за безперервний позитивний Я люблю тебе, Rock Wave!
Р
р.