хобі

Рубік куб, соковитий, небодайвінг, синхронізоване плавання ... Ви знаєте, що це? Хобі наших улюблених зірок. Іноді хобі знаменитостей можуть дивуватися на ядро. Думка... Дивись, якщо вас цікавить щось незвичайне.
Виходить Justin Bieber підібрав хобі від '80s до того, як він був навіть народився. Він любить куб Rubik і може зібрати його в 1 хвилину 23 секунд.

Kate Moss пішов в Таїланд протягом тижня, щоб дізнатися синхронізоване плавання. Потім вона покладає на невелике шоу для вузького кола осіб: Naomi Campbell і Jamie Hines. Особливо ефектним був момент, коли досить п'яний кейт спробував стрибати в басейн після півночі, щоб виконати сольну виставу. Її хлопець Jamie був жорсткий час dragging дівчина від пулу.

Джонні Депп сказав, що він любить грати з Барбі ляльки.
Я люблю грати Барбі з дітьми, це весело. Я не хотів би, як я це робив, і вона сказала: "Даду, не закручуючи голос! Він також збирає скелети голубів.

Крістен Стюарт любить молодят, вона показала її хобі на шоу Lopez Tonight.

Хто б подумав Давид Аркет, як в'язати?

Міла Куніс Хоббі - Світ Warcraft Вона розповіла Джиммі Кіммель все про цю комп'ютерну гру, а потім вона була протестована складним журналом і виявилося, що вона була просто суперінтелігенція цієї гри.
, доб. 5

Claudia Schiffer збирає комахи. Вона також любить фарбувати їх.
р.

Kaley Suoko - це пінг-понг майстер. Не дивно, що вона була професійним тенісистом. Колеса і екіпаж шоу періодично влаштовують турніри і Калі часто виграють.

Leslie Mann насолоджується велосипедом з одним колесом.
Я роблю великий, хоча це дивне, щоб зробити.

Не знаю, що Том Круїз любить огорожу. У 2008 році він зачепив його і кинувся з Давидом Бекхемом. Буде:
Ми не будемо висувати часто, тому ми разом збираємося в будинку Тома і огорожі! Це багато задоволення.

130682р.

Paris Hilton знайшов новий хобі - skydiving. Вона сказала, що вона була ще краще, ніж секс.

Збірник монет - це дуже старий і непопулярний хобі в наш час, але ніколь Кідман любить його. Вона особливо любить старовинні єврейські монети.
Р