Ед Вествік проти Пенна Бадглі

Молодь. Не завжди порівнювати зрілими акторами. Я задаю, що випливають зірки обіцяє нам? Який потенціал? Що можна очікувати від молодшого покоління? Розглянуто це питання на прикладі митців, які стали популярними завдяки серії «Дівчата». Хто буде більш успішним на початку своєї кар’єри?

Кар'єра
Ну, як вже згадувалося, популярність і популярність обох прибули після неординарної «Дівчинка-Госіп». І серія є великим успіхом! Але в справедливості я повинен сказати, що кількість шанувальників Вествік, звичайно, перевершили не тільки Пенн, але й інші колеги на серії. Плюс, У 2008 та 2009 роках Молода Голлівудська нагорода у 2009 році. А потім стартував фільм. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Але були фільми, де актори отримують більш-менш помітні ролі: Пенн, наприклад, «Експерт легкої поведінки», Ед – «S. Darko» та «Як маррі мільярдер».
Крім того, обидва зосереджені на акторській діяльності - Вествік співає в інді рок-групі Філтійської молоді. Пень також співає і записав його першим в 1998 році.
379464

р.

Підсумок: 2:1 - Вествік набирає імпульс.

Популярність
Що говорить статистика RuNet? Бадглі лагза, і він вже помітний: його назва запитала 2078 разів, і Вествік – 15632.
Підсумок: 3-1, джентльмен. Вимкнено.

р.

Особисте життя
Ну, по суті, круглий не буде вологим насиченим, так як майстри Голлівуду протягом декількох років - як 24 років, не встигав закрутити десятки романів :. Незважаючи на те, що Ед вже відрізнявся себе: за його розлученням плечі. Він був одружений з акторкою Renee Diamond.

На виставці Gosip Girl, Westwick зустрівся з Джессі Зор, з яким він зламався, за словами ромерів, через її невірність, але потім пара скидається.

р.

(ІМХ, як кажуть на сітці: добре, у вас є смак, Ед.) Здавалося б, такий видатний хлопець...

На рахунку Пенна він має одну аферу з колегою Blake Lively, але в 2010 році пара зламала. Вони зараз говорять про свою відмову.

р.

Підсумок: 2-1 на користь Penn.

Краса.

Баджлі, на мій погляд, має спокійний, навіть приємний вигляд. Я не можу сказати нічого іншого. Що стосується Еда, то це не так, що він став найпопулярнішим актором від Gosip Girl: є певна демонічна харизма в ньому, привабливий вигляд. Що таке привабливий поганий хлопець. Для ролі Чака і намагатися особливо не потрібно - він досить дивитися. Хоча Вествік не схожий на його характер. Добре, добре.

р.

Підсумок: 3-1 - Вествік перемагає цей тур.

Зареєструватися
Важко судити, є занадто кілька ролей. Але вже видно щось. Хоча я думаю, що Вествік дуже корисний для відтворення свого зовнішнього типу в тому ж «Гасіп Дівчина», але роль скрабів, щоб грати набагато складніше, ніж більек. Товари - вони як в житті: вони часто викликають навіть ставлення, що не викликає насильницькі емоції. Його виконання в серії дійсно переконливо. Як маррі Білліонер має різну роль, ніж Чак. Так, Вествік вже отримав нагороди. Що стосується Badgley, все гладко і спокійно. Не поганий, але нічого не дивно.
Загальний: 2-1 на користь Еда.

р.

55080Р

Загальний бал: 11-6 на користь Ед Вествік.