Крістіна Акілера

«Найважна дорога часто призводить до вершини», як повторити поп діва Крістіна Агилера. Ця експресія стосується її, оскільки вона ніколи не була дійсно щасливою дитинства. Перші спогади Христини з'єднуються з страшними пастоками батьків, які перетворили життя в пекло. Тільки музика зберіг її плаваючою і щирою вірою в кращих. Маленька Христина мала лише одна мрія – стати відомою співачкою, щоб вийти з пригнічення свого батька (це її батько, який «осонився» життя Крісті, її матері та сестри), а також допомогти їй мамі та сестри. Цей сон почав бути реалізований у віці семи років, коли батьки розлучилися, а майбутній зірку перенесли до свого дідусь.

Бабця занурила в її юнацтво онука гарного музичного смаку і стала строгим критиком Христини. У багатьох способах, завдяки цьому Крістіна в ранньому дитинстві перемогла музичні змагання і стала однією з головних перспективних співаків. «Життєрадісна дівчина з великим голосом» потрапила на шоу «Міккі Моуза», де вона виступала разом з Britney Spears і Justin Timberlake, а пізніше записала саундтрек до мультфільму «Мулан». За допомогою однієї пісні Крістіна вдалося виграти любов і повагу багатьох студій запису, з одним і підписаним довгостроковим контрактом. Крістіна записала свій дебютний альбом і пішов на перший тур. Крістіна пізніше сказав: «Ви думаєте, що я щаслива?» Я не подбала про всі ці рекордні продажі. Я захопив мій образ і думав про те, щоб вийти з шоу-бізнесу.

Усвідомляючи, що це не закінчилося добре, Aguilera почав експериментувати. «Це мій характер, я люблю розвивати креативність і я зустріюся з ризиками». Ризикова diva christina aguilera змінила її образ і репертуар. вона стала екстравагантною дівчиною в татуюваннях і пірсингах. Вона не боїться нічого і сміливо збурила діаграми. У музичному архіві назавжди залишаться альбом "Стріплений" та екскурсія "Стрідний світ", присвячений його релізу.

999 р.

273734

Менеджери співачки головоломки, що відбудеться далі? А потім прийшов точкою повороту – Крістіна забарвлюється в блондинках, змінився стиль і стала зрілою жінкою. Одружився (латеро розлучився) і мав сина. Тепер не був повстанцем, а новий чоловік з однойменною назвою – Крістіна Агилера. Повернутися до Базового туру, можливо, краще своєї кар'єри.

670252

3610Р. 4200Р.

Тепер з новими піснями і турами Крістіна не порадує любителів, але вони все ще сподіваються на диво і мирно чекають. В цілому, було 5 турів у своїй кар'єрі, але лише три з них, фотографії з яких я продемонстрував, є фундаментальними для її успіху.

До речі, якщо ви помітили, Крістіна досить часто змінює її образ. Давайте подивимося на еволюцію. Кріс.

р.

р.