«Я ніколи не мріяв стати моделлю», – розповідає про кожну другу прогулянку або історію журналу при відповіді на хитрі питання щодо дитинства та підліткового віку. Так, наш колишній співвітчизник Ірина Шайк, який стверджує, що вона ніколи не мріяла бути моделлю, але відразу ж потрапила в потрібне місце. Вона є жахливим, що Shake має дуже переконливий характер, і вона стала дуже жорстким, коли вона переїхала в Америку. Якщо це вірно або не є таємницею, вкритою темряві, але судячи за фотографіями, що сама Ірина кладеться, вона солодка, добра, посміхається і, як це було, "самослова" дівчина. Чому « себе любити»? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Але не те, що вона змінилася. Давайте подивимося на приклад Ірини Шайка – дівчина з глибокої губернії – як можна розбити людей і змінити (звичайно, природно) практично за винятком визнання.
Якщо ви помітили мене Іра, перш ніж вона стала всесвітньо відомою і після того, я обов'язково подумав, що вони сестри, але не така ж людина.
До Міс Всесвіту. Іра ще далеко.
р.
Р
Після тренування. На малюнку і Ірина, звичайно, класно!
Херсон
Не можна сказати нічого.
З мінімальним макіяжом вона ще краще.
Композиція фото...
Собака була щасливою.
р.
"Мої."
Сісі Іра, звичайно, «поросити» порівняно з тим, що раніше (зображений на самому кінці посту)
доб. 4
Російська дівчина, російська горілка.
до 1 2 3 4 5+
Р
Коли «підлітка природа» Іра дізналася, що вона буде на кришку цього журналу, вона не тримала сліз.
Р
Іра батьки і вона (як ви можете бачити, в центрі). Ірина Шайхлиламова - копія її матері!
р.
Р
Кані Західний знає наш Ірк, теж!
188199
З niece.
Дві моделі харчування! Ірина з Ana Beatrice Barros.
Мій улюблений лабрадор. З цією ручною Ірою видно частіше, ніж з Cristiano.
Ірина та сестра
Ось фотографії Ірини перед її успіхом:
Це те, що це означає мити, одягатися, розчісувати і виводити в світло.
У цих фотографіях Іра 18 років...
Ну, за повну картину, я раджу дивитися інтерв'ю з Ириною російською, після чого я уклав, що Ira є просто красива дівчина і нічого більше.
Відео.mail.ru/bk/intimissimi/_myvideo/13.html