964
Їжа в рекламних оголошеннях
Реклама - це торговий двигун, який постійно змінюється і пропонує більш креативні рішення. Але порівняти рекламне зображення товару і його реальний зовнішній вигляд, ми часто розчаруємо, так як вигляд дійсно не приємно. Є занадто маленька начинка (який часто буває), або навіть продукт нагадує об'єкт вторгнення мишей. З якоїсь причини я не входив в порівняння придбаних речей і їх рекламних прототипів, хоча я повинен мати. Ми любимо як ми, але ми раді, щоб бути знецінені.
Я пропоную вам різницю між рекламним типом виробу та його «правою сутністю». Ви хочете закрити очі і сказати: «Не так, що це не вірно», але це правда і більшість з нас є жертвами реклами.
Р
Він виглядає дуже неприпустимо...
Я люблю цей Kinder, але погляд цього солодкого насправді радикально відрізняється і дуже відрізняється від одного на обгортку.
Топпінги з гулькіним носа ...
р.
Bue ... Хлопці, що ви робите?
Їжа для найсвіжіших!
р.
Єдина відмінність кольору. Це добре!
Я бачив кішки.
Ххлом візерунки розбризкують ...
319350 р.
Я не рекомендую їсти таке «продовольство», може бути розлад шлунка.
Два липкі непорозуміння
І яка краса на пакеті, яка називається "поглядом і порівнювати".
Але порівнювати фотографії нашої радянської реклами без дрилі. Прозорий, простий і зрозумілий.
Р
р.
3250Р. 3700Р.
Я пропоную вам різницю між рекламним типом виробу та його «правою сутністю». Ви хочете закрити очі і сказати: «Не так, що це не вірно», але це правда і більшість з нас є жертвами реклами.
Р
Він виглядає дуже неприпустимо...
Я люблю цей Kinder, але погляд цього солодкого насправді радикально відрізняється і дуже відрізняється від одного на обгортку.
Топпінги з гулькіним носа ...
р.
Bue ... Хлопці, що ви робите?
Їжа для найсвіжіших!
р.
Єдина відмінність кольору. Це добре!
Я бачив кішки.
Ххлом візерунки розбризкують ...
319350 р.
Я не рекомендую їсти таке «продовольство», може бути розлад шлунка.
Два липкі непорозуміння
І яка краса на пакеті, яка називається "поглядом і порівнювати".
Але порівнювати фотографії нашої радянської реклами без дрилі. Прозорий, простий і зрозумілий.
Р
р.
3250Р. 3700Р.