1309
Секрети привертають нас ближче
Кожен має секрети в житті – деякі великі секрети і деякі мають невеликі секрети. Але в будь-якому випадку кілька людей хочуть стати публічним доменом. Так чотири дівчата бояться її і намагаються зрозуміти, хто або що стежить їх.
У цій пошті я хочу поговорити про серії I нещодавно відкрився. Власне, телешоу є моїм пристрастю. І після першого епізоду симпатичного маленького стовпа я був дивний. Ця серія має все – любов, драма, вбивця, гумор, сім'я... Все в житті.
У 2010 році на телеканалі «abcFamily». Це сезон 2 тепер.
Серійні рейтинги за ред. М.А. – 8.20
на KinoPoisk - 7.885
У серії наступні чотири дівчата, які повторюють рік після зникнення їх найкращого друга Alison. Після прибуття на місце зустрічі вони отримують повідомлення від анонімного "А", який знає всі секрети. Також "А" листя відчуттів, які допомагають зрозуміти дівчат в дивній смерті своєї дівчини. Або навпаки?
У серці я був підхоплений стилем ліри, тому хочу розповісти про стиль акторів серії на килимі і стиль їх героїні в серії.
1,1 км Мій Улюблений Ліар: Арія Монгомерія
в житті - Люсі Хале
У серії Aria зустрічає свого сексуального вчителя англійської мови. Її сім'я є в біді, тому що батько мав affair з студентом.
Люсі Хале на килимі
2. Модіста від Hannah Marin
Габаритний зображення
У житті Ашлі Бенсон
У серії Ганна має проблеми в сім'ї через те, що її батьки розлучаються. Він намагається привернути увагу в будь-який спосіб, а не законно.
р.
р.
р.
Ашлі Бенсон на килимі
р.
845678910Р. 4200Р.
3. У Добре людина, Spencer Hastings.
р.
В житті, Троєн Avery Bellisario
У серії Spencer часто сперечається з сестрою, що вони мають проблеми через хлопців. Я думаю, що я ревнощую своїх батьків.
, Україна
р.
р.
Troyen Avery Bellisario на ковролін
837834
4. Athlete - Емілі поля
Натюрморт, Shay Mitchell.
У серії Емілі є спортсменом, який плаває і намагається розібратися, чи є лесбіянка або ні.
Shay Mitchell на килимі
Що це? Дякую за вашу увагу, я сподіваюся, що вам сподобалося!
P.S. Я пропоную вам дивитися цю серію. Ви не пошкодуєте!
П.С.С. Не довіряйте гарну дівчину з жахливим секретом.
У цій пошті я хочу поговорити про серії I нещодавно відкрився. Власне, телешоу є моїм пристрастю. І після першого епізоду симпатичного маленького стовпа я був дивний. Ця серія має все – любов, драма, вбивця, гумор, сім'я... Все в житті.
У 2010 році на телеканалі «abcFamily». Це сезон 2 тепер.
Серійні рейтинги за ред. М.А. – 8.20
на KinoPoisk - 7.885
У серії наступні чотири дівчата, які повторюють рік після зникнення їх найкращого друга Alison. Після прибуття на місце зустрічі вони отримують повідомлення від анонімного "А", який знає всі секрети. Також "А" листя відчуттів, які допомагають зрозуміти дівчат в дивній смерті своєї дівчини. Або навпаки?
У серці я був підхоплений стилем ліри, тому хочу розповісти про стиль акторів серії на килимі і стиль їх героїні в серії.
1,1 км Мій Улюблений Ліар: Арія Монгомерія
в житті - Люсі Хале
У серії Aria зустрічає свого сексуального вчителя англійської мови. Її сім'я є в біді, тому що батько мав affair з студентом.
Люсі Хале на килимі
2. Модіста від Hannah Marin
Габаритний зображення
У житті Ашлі Бенсон
У серії Ганна має проблеми в сім'ї через те, що її батьки розлучаються. Він намагається привернути увагу в будь-який спосіб, а не законно.
р.
р.
р.
Ашлі Бенсон на килимі
р.
845678910Р. 4200Р.
3. У Добре людина, Spencer Hastings.
р.
В житті, Троєн Avery Bellisario
У серії Spencer часто сперечається з сестрою, що вони мають проблеми через хлопців. Я думаю, що я ревнощую своїх батьків.
, Україна
р.
р.
Troyen Avery Bellisario на ковролін
837834
4. Athlete - Емілі поля
Натюрморт, Shay Mitchell.
У серії Емілі є спортсменом, який плаває і намагається розібратися, чи є лесбіянка або ні.
Shay Mitchell на килимі
Що це? Дякую за вашу увагу, я сподіваюся, що вам сподобалося!
P.S. Я пропоную вам дивитися цю серію. Ви не пошкодуєте!
П.С.С. Не довіряйте гарну дівчину з жахливим секретом.