Знамениті будинки

Це було диво, моя перша квартира. І, звичайно, зараз всі мої думки зайняті з вибором кольору стін, оформлення кухні, пошуком меблів «ми» та іншими, здавалося б, милими сорочками. Але тут не було – по суті, дуже важко створити з усіх запропонованих дизайнерських рішень, саме те, що я мріяв про нас. Щоб бути чесним, мозок просто тане з числом ідей і ідей. У пошуках натхнення, я природно не міг охопити квартиру і знаменитості будинку. Так, в яких умовах живуть знаменитості, любов і виховання дітей?

294151

Будинок Gwyneth Paltrow і Кріс Мартін на Лонг-Айленд

Цей будинок на Лонг-Айленд є гордістю Гвінету, адже актриса створила свій інтер'єр, без допомоги. Він помітний до голого очей - інтер'єр, створений Gwyneth, дуже схожий на її дуже елегантність і жіночність.

Gwyneth віддають перевагу фарбуванню свого будинку з легкими фарбами - білими, бежевими, срібними. Яскраві елементи у вигляді квітів у вазах, картинах і диванних подушках надають інтер'єру життєздатність і живі лінії. Тим не менш, цей будинок, згідно з Гвінетом, був створений не для активного проведення часу, але для відпочинку і відпочинку.

р.

Маленька дочка Gwyneth Apple сама вибрала меблі для її кімнати. Він був дуже хороший і дівчиний. Хто серед нас не мріяв про рожеве ліжко з навісом?

Звичайно, Gwyneth і Кріс є заможні люди і може дозволити собі не один будинок, але кілька. Дизайн даної квартири нагадує мені про наряди Гвінця – мінімалізм з елементами розкоші. Актриса взяла активну участь в облаштуванні свого будинку, але незважаючи на всі її зусилля і, дійсно, розкішні меблі, ремонт і елементи декору, квартира виглядає якось холодним і навіть стерильним. Я не можу уявити Кріс Мартін ходити по джинсах і капюшоні, але Gwyneth є небесною жінкою.

, Україна

У квартирі багато цікавих незвичайних меблів. Наприклад, цей диван гойдалки від індійських дверей, навіть ланцюжки яких, за словами самої Гвінет, виглядають як робота мистецтва, або обідній стіл, як ресторанний стіл.

р.

Пальто-Мартинова пара купила цю квартиру Манхеттен в 2007 році за $5.1 млн. У квартирі 3 спальні, 3 санвузли і 2 тераси – дуже скромні за зоряними стандартами.

Ганк Азія Будинок в Каліфорнії

Дуже затишний будинок, в якому є місце для зборів з друзями, і для гри з дітьми, і для відпочинку окремо з цікавою книгою в руці. Я завжди був захоплений санвузлами розмір маленької квартири - вони підходять не тільки ванну, а й м'які затишні стільці, диван і навіть камін.

Будинок був побудований в 1932 році (повно, за століттями!) і знаходиться біля підніжжя гір - уявіть, що подивитися його пропозиції!

Денніс Quaid Ranch в Техасі

Денніс купив будинок в 1999 році за $1.8 млн і перетворив його в сільськогосподарську нерухомість. Після реконструкції будинок виріс за ціною до $ 14 млн. Будинок має 15 номерів, 8 спалень, 9 санвузлів (Код і його дружина мають окремі номери - Денні любить сауну, і дружину - джакузі), професійну кухню, басейн, спа- і винний льох. Все, що вся, дуже скромна.

Садиба Чериль Круг в Голлівуді

Черил Нерухомість – 11 соток, на яких є три будинки – будинок в іспанському колоніальному стилі, де співак живе з двома синами, бунгало збудований на початку 20 століття і 19-го століття котедж, який використовується в якості будинків для гостей і родичів.

Черил запрошував дизайнера, щоб влаштувати свій будинок, але їх співпраця завершилась передчасно - дизайнер відправив співачку антикварний килим, який не вписав в бюджет усього проекту.

Без другої думки, Черил реалізував, що краще буде розробити будинок самому. Вона жив рік без меблів, але повільно і вірно створив її сонник з багатьма цікавими деталями і елементами, які відображають її особистість. Наприклад, у вітальні, під стелею підвіска висить антикварний велосипед, а антична стійка прикрашена фігурками у вигляді черепах і ручних ляльк. В цілому, Черил прикріплює велику важливість деталей інтер'єру, адже вони створюють настрій всього будинку:

На одному з моїх поїздок до Парижа я знайшов набір восьми клубних стільців на блоці. Це був класичний арт-деко і за велику ціну.

р.

Ben Stiller's California Іспанська стиль будинку

Бен спочатку купив п'ятикімнатний будинок вартістю $1.8 млн, але це не було достатньо і купили поруч котедж, з'єднавши його два галереї. Будинок був розроблений декораторами, які працювали на плівці Дуплекс (з Натюрмортом в ролі назви). Зараз загальна вартість будинку становить 12,5 млн. дол. За словами експертів, вартість ландшафтного дизайну актора 1 млн. зелених. Але все виглядає красиво.

5834176

р.

Заміський будинок письменника Данила Стале

Міс Steele називає це Каліфорнія будинку її будинку. За словами письменника, вона вже давно мріяла про такий будинок, але ніхто не її чоловік поділився своїми мріями. Після декількох розлучення і дев'яти дітей Данила зробила свою мрію.

р

Основна тема будинку - серця. Вони можна знайти всюди: як невелика арка на ганку будинку, зображення сердець на подушки і картини.

Картина у вітальні зображена рожева олімпіади - це на такому машині, яка Даніела Steele друкує її численні романи.

637640 р.

Courtney Cox будинок в Малібу

Будинок, в якому живе Courtney, був побудований в 50-х роках минулого століття. Готель розташований в самому серці Львова, недалеко від пляжу. Коли Courtney був проектування цього будинку, всі її співробітники мали реальну паніку - він сказав, що актриса дуже дивний, навіть колір тенісного суду вона вибрала з великою обережністю. На початку давали зразки десяти кольорів, але жоден з них не був до смаку. Після цього вся команда повинна перемішати кольори, щоб досягти точного димного відтінку, який уявляв Courtney. А потім актриса може сказати з впевненістю: "Це те, що я хочу."

Безперервно бути ...