Весільні сукні

На сторонніх сайтах дуже цікавий бізнес. Я мав знайти матеріал на весільних сукнях відомих дизайнерів, але що я знайшов ще цікавіше. У Чикаго на сайті Tribune в категорії «Стиль» було представлено список дизайнерських весільних суконь, які автор цього видання знайшов недовго. Хтось суконь в тому, що пост дійсно був, який сказав: "Мати не грають", але були також сукні, які, на мій особистий погляд, будь-які наречені хочуть носити. В цілому, щоб не бути недобрим: це сукні з видання в Чикаго Tribune. Якщо ви вважаєте, що всі потворні, занадто, або, як мені, ви суперечать деякі варіанти?

1,1 км Ну, я б не одружився в цій сукні з китайської дизайнерської групи Famory Cup, або. Це дійсно потворна.

2,2 км А смілива але гарна мила сукня дизайнера Yumi Katsura. Це шокування, так, але це погано?

3. У Я думаю, що автор цієї публікації знайшов дивний заголовок від Bob Mackie ugly. І плаття досить нормально...

р.

4. У Цей образ від невідомого дизайнера, представлений на London Fashion Week, розшукає біле кемоак перо на спині. Взяти його і шапочку - і цілком можна під кроною

Р

5. Умань Дуже цікава сукня від дизайнера duo Victorio & Lucchino. Що так нехай про нього?

6. Жнівень Ще одним створенням кубку Famory. Я думаю, що це чудово.

7. Про нас А що мило плаття від Yumi Katsura, що не сподобалося?

р.

8. У Що робить автор цього пост-дума про красиву, якщо це плаття Rahmanian некрасиво?

9. Навігація Червні Весільні сукні Ашді. Екстравагант, але ви можете носити його.

10. Ця сукня Tsai Meiyue наречена може носити на другий день весілля. Але щоб маррі в ньому, я погоджуюсь, різко.

11. Щось фантастично з Tsai Meiyue. Я б не зателефонував йому нехай.

Р

12. І це один з знаменитих весільних суконь Вера Вонга. Я 100% в твердості з Чикаго Tribune - це страшний.

13.00 р. Ще одна сукня Yumi Katsura. Я думаю, що це досить!

14. Добре, це неглибоко. Monique Lhullier любить зробити ці дивні весільні наряди.

р.

15.00 р. Я не знаю дизайнера Доїни Левіна, але я думаю, що він не виправдав, коли він сказав, що він був для нареченої.

р.

16.00 р. Дуже сексуальна весільна сукня від Mon Amour. Язик не повертає його вульгар.

3610Р. 4200Р.

17.00 р. Один з небагатьох весільних суконь в цій колекції, який дійсно смішний.

18 років Добре, що шикарна сукня з Кароліна Герра, що не раджу йому?

доб. 2

19.00 р. Ще одна сукня Herrera. Я не впевнений, що автор цього повідомлення, ймовірно, капелюхи Герра.

20. Кароліна Герра знову

230966

, Україна

21. У такій весільній сукні-балоні від Tsai Meiyue підійде до коронки тільки дуже творча наречена, але назвати його неприпустимо.

р.

22. Ще одна сукня Tsai Meiyue.

р.

23. Мій улюблений крій. Сукня дуже жіночна, сексуальна, але автор посту якось оцінив її як потворна.

413294

24. Наречена від Tony Yaacoub. Одяг дуже хороший, але плаття досить нормально.

25. Тканина даної сукні виглядає як обпалений лист, але виріз дуже оригінальний. Я не думаю, що це плаття Дуглас Ханнант, що страшно.

р.