Стильні зірки

Це не топ, це просто список зірок, які я знайшов стильний. Стиль не завжди синонімний з словом «повний», не забудьте цього. Список складається з зарубіжних жіночих зірок.

Alexa Chang.

р.

Я думаю, що кожен погоджується, що Alexa Chang, модель, телеведучий і редактор британського Vogue, завжди одягнений в останню моду. На власній стилі Alex він каже:
Я люблю, що відчайдушний, бездоганно формовані речі приходять в моду. Якщо я на фестивалі і я бачу дівчину в сумному наряді, я відразу думаю, "О, ми ж кров'ю!" Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я впевнений, що краще купити щось надзвичайне в благодійному магазині, ніж провести кілька тисяч на сукні Versace. Ну, це не часто ви повинні бачити Alexa в сумі речі, але ви можете і навіть потрібно заздрити свою здатність одягатися стильно, красиво і, головне, доречно.

Camille Belle.

р.

Коли ви бачите Голлівуд актриса Camilla Belle на червоному килимі, ви завжди хочете проголосити: «Це божевільний!» По-перше, в деяких випадках я не хотів би поєднати зачіску, аксесуари і сукні. Нерідко вона вибирає шокуючі моделі з останніх колекцій дизайнерів, не боїться сміливих принтів і незрівнянний візерунок. Але всі ці моделі виглядають на Camille непомітно, але в той же час шикарно.

Р

3250Р. 3700Р.

Лука Бресель

Шафа Blake не поступається шафі її героїні - Serena van der Woodsen. Відповідає:
Я дуже люблю мій характер від Gossip Girl Serena. У мене є половина свого гардеробу в домашніх умовах і наші стилі чудово схожі. Вони обидва великі приклади, як одягатися, щоб стати її-дівчинкою. Іноді Blake має проблему волосся. Я не знаю, коли вона вирішить їх.

16082.

33323534

Наталі Портман.

Не дивно, але це ідеально. Деякі кажуть її стиль нудний. Хто говорить «перфект» і «бородьом»? Плаття Natalie добре і я люблю його дуже багато.
Занадто нудно і правильно називати іконкою стилю. Я ніколи не розумію модні тенденції, але я знаю роботу моїх улюблених дизайнерів.

Емаль Ватсон

Маленький Герміон виріс у правдиву іконку! На премії ELLE Style Awards у Лондоні Емма завоював премію цього року, розклавши Крістен Стюарт як значок стилю. Lorraine Candy, редактор журналу, говорить Емма має своє почуття стилю.
У Еллі ми завжди говоримо, що це не те, що ви зносите, це те, що ви зносите його, і Емма має сенс носити речі. Ось що робить її стильним.

2409340р.

Тим не менш, це життєрадісна прем'єра Поттера, дівчина з'явилася не кращим нарядом. Ви можете отримати щось краще, прямо? Це те, як воно залишається в нашій пам'яті назавжди.

Віденський Вествуд

Вам необхідно здивувати. Але хто може сперечатися, що це королева панка і авангард не стильно? Дуже стильний. Поки її стиль екстравагантний, Віденський бере на себе право критикувати інших. Наприклад, Кате Середньотон, вона схвалилася до смерті, викликаючи її «справжню» жінку без можливості застосування макіяжу. Я не погоджуюсь з Kate (крім окуляра), але я дуже люблю Віденський!

Р

Сара Джессіка Паркер

Найкрасивіша жінка в Голлівуді, за багатьма публікаціями, вдається бути однією з найстильніших! Так, її образ не зрозуміло кожному. Дуже важко назвати його красивим. Але стиль є стиль, і Сара палички до нього дуже жорстко. Як для стилю на будні дні:
Мода є просто частиною моєї роботи. Я відповідальний за те, як я шукаю. Я часто підійшов жінкам в супермаркетах, щоб побачити те, що я носити. І вони дивляться... Найзвичайніші в'єтнамські, джинси і капелюх. Шукаю їх розчарування обличчя, я зазвичай відповісти, що я занадто старий, щоб плаття, як код товару: Bradshaw

р.

Стелла Маккартні

Відомий дизайнер одного бренду для мене є стандартом стриманого, правильного і тонкого стилю.