Золота пара

Я хочу розповісти вам про дуже красиву і стильну пару. Як я писав у моїй першій пошті, я люблю телешоу. The Vampire Diaries є мої улюблені серії. І завдяки цій серії я відкрив одну дуже гармонійну пара – Іан Somerhalder і Nina Dobrev.

Може бути хтось не погоджується, хтось не погоджується ... Але для мене я можу назвати їх новим Brangelina.

Я думаю, що я стартую з Ніною. Nina Dobrev був народився 9 січня 1989 року в Болгарії.

З дитинства, Ніна дуже активний - вона займалася танцями, гімнастикою, музикою, візуальними мистецтвами, граючи в театрі. Ніна працювала модель, яка не дивно з таким зовнішнім виглядом. Вона зірвала в повнометражних фільмах, серії.

р.

У серії «Вамперські щоденники» грає 2 ролі: Олена - чарівна сучасна дівчина і Катерина - хитрий і неспроможний вампір, який зникнув 150 років тому.

Вони легко розрізняються, незважаючи на той самий зовнішній вигляд. Стиль їх дуже відрізняється.

Олена

Катерина

Іан ... Цей чарівний і красивий чоловік з блакитними очима просто потрапляє в любов з собою. творці серії не пропустили, коли він взяв його до ролі Дамона.

147250Р.

Іан Somerhalder народився 8 грудня 1978 в США. З 10 років він почав працювати як модель. З 17 років він почав грати в фільми, і він все ще радує нас своїми ролями.

р.

р.

Яна і Ніна дуже чарівні. Коли фотографії двох з них розпочалися зйомки онлайн, багато відразу почали говорити, що вони були пари. Іан і Ніна відмовляють його довго. Але після того, як Інтернет з'явився фотографії з Парижа, де Іан і Ніна відпустилися з матір'ю (!!!), вона стала безтурботною.

Чи є хімія між ними, і це безпосередня суперечка. Я радий, що два такі красиві люди зустрічаються, незважаючи на вікову різницю, незалежно від того, що.

р.

р.

6446475

14595 р.

Р

р.

Нехай вони будуть щасливі, вони заслуговують.