Золота пара

Я хочу розповісти вам про дуже красиву і стильну пару. Як я писав у моїй першій пошті, я люблю телешоу. The Vampire Diaries є мої улюблені серії. І завдяки цій серії я відкрив одну дуже гармонійну пара – Іан Somerhalder і Nina Dobrev.

Золота пара

Може бути хтось не погоджується, хтось не погоджується ... Але для мене я можу назвати їх новим Brangelina.

Я думаю, що я стартую з Ніною. Nina Dobrev був народився 9 січня 1989 року в Болгарії.

Золота пара

Золота пара

Золота пара

З дитинства, Ніна дуже активний - вона займалася танцями, гімнастикою, музикою, візуальними мистецтвами, граючи в театрі. Ніна працювала модель, яка не дивно з таким зовнішнім виглядом. Вона зірвала в повнометражних фільмах, серії.

Золота пара

Золота пара р.

Золота пара

У серії «Вамперські щоденники» грає 2 ролі: Олена - чарівна сучасна дівчина і Катерина - хитрий і неспроможний вампір, який зникнув 150 років тому.

Вони легко розрізняються, незважаючи на той самий зовнішній вигляд. Стиль їх дуже відрізняється.

Олена

Золота пара

Катерина

Золота пара

Іан ... Цей чарівний і красивий чоловік з блакитними очима просто потрапляє в любов з собою. творці серії не пропустили, коли він взяв його до ролі Дамона.

147250Р.

Іан Somerhalder народився 8 грудня 1978 в США. З 10 років він почав працювати як модель. З 17 років він почав грати в фільми, і він все ще радує нас своїми ролями.

Золота пара

р.

Золота пара

Золота пара

Золота пара р.

Золота пара

Золота пара

Золота пара

Яна і Ніна дуже чарівні. Коли фотографії двох з них розпочалися зйомки онлайн, багато відразу почали говорити, що вони були пари. Іан і Ніна відмовляють його довго. Але після того, як Інтернет з'явився фотографії з Парижа, де Іан і Ніна відпустилися з матір'ю (!!!), вона стала безтурботною.

Чи є хімія між ними, і це безпосередня суперечка. Я радий, що два такі красиві люди зустрічаються, незважаючи на вікову різницю, незалежно від того, що.

Золота пара

Золота пара

Золота пара

Золота пара

Золота пара

Золота пара

Золота пара р.

Золота пара

Золота пара

Золота пара

Золота пара

Золота пара

Золота пара

Золота пара р.

Золота пара

Золота пара

Золота пара

6446475

Золота пара

Золота пара

Золота пара

Золота пара

Золота пара

14595 р.

Золота пара

Золота пара Р

Золота пара

Золота пара р.

Золота пара

Золота пара

Золота пара

Золота пара

Нехай вони будуть щасливі, вони заслуговують.

Золота пара