Я завжди мав два короткі сукні. З одного боку, вони дуже жіночні і сексуальні, ви не можете сперечатися з цим. Але з іншого боку, носити коротке плаття, потрібно мати відповідну фігуру. Пара зайвих кілограмів в проблемних місцях - і ви включите від спокуси в ковбасу. Я не мав ніяких труднощів дивитися, як «це все» йде в міні-секс плаття, сходу з целюлітом. Добре, що більшість знаменитостей мають тонкі фігури, тому вони, як кажуть, призначають носити коротке плаття. А про «малу чорну сукню», виділивши Коко Шанель, ми не говоримо – протягом декількох років в тренді яскраве міні-плаття.
Сноокі. Зовсім досить, простора міні-плаття виглядає дуже круто. Але якщо вона носила фурнітуру, вона буде страшною.
Gwyneth Paltrow носити міні-плаття для Grammy Awards
Дженніфер Любов Hewitt має невеликий целюліт (можна побачити його в одному з патріархальних літописів), але в такому одязі він не помітний на всіх.
Так, до тих пір, поки Джессіка Сімпсон отримав жир, міні-плаття виглядала шикарно на ній.
Крістін Кавалларі. Красивий і стильний, нічого більше додати
Christina Aguilera любить міні сукні так багато, що вона обурює їх під час вагітності. Я не розумію цю поведінку. Це зручно?
Крістіна Риччі. Сукня дрібна, але не думаю, що якщо у вас є невеликі груди, ви не можете носити бюстгальтер.
Katy Perry не має ідеальної фігури, але міні сукні чудово підходять для неї.
Я люблю чорно-білу версію Leyton Meester краще, ніж срібло. Це не погано, хоча.
Ось деякі короткі сукні на знаменитостях, які я дійсно люблю.
Мілі Цир.
Аудрен Патрідж
Rihanna все ще в її старовинному образі, але плаття чудовий!
Селена Гомес
Сієнна Міллер
Tara Reed.
Емма Ватсон
Бруклін Декер.