Wilhelmina Cooper.

Спочатку я побачила очі, красиві, розумні, трохи хитрощі, трохи дивовижна жінка, яка знає її гідність. Дуже красива особа, красива фігура, рідкісна художниця. Красивий, як кілька. Neither Brigitte Bordeaux, ні Катерина Деневве. Ймовірно, тільки в біографії є кілька чорних плям, а особисте життя менш скандальне.

Вимова біографії... Коли я прочитав історію життя Вільгельміни (велика назва!), Я почав думати, що наше життя є баргайном. Коли ми народилися, ми поголені для себе, хто є красою, хто є успіхом, який є щастям, хто любить. Чому жінка не купувала себе?

Краса?

Тексти пісень, а це означає: Я тебе, подивіться на фото і ви будете розуміти себе. Вільгельміна була однією з найбільш успішних моделей 60-70-х років, її красива особа спалахнула на кришках різних журналів, таких як, наприклад, Vogue і Harper's Bazaar.

Модель з'явилася на кришку Vogue 27 разів! На сьогоднішній день це абсолютний рекорд. Я думаю, що це краса буде вірно сказати: «Цей журнал не дуже хороший для мене», замість «Гет на кришку Vogue і штампа» (як сучасні моделі дівчата вірять).

(доб. 1)

Розум?

Ви знаєте, це дійсно рідкісне поєднання краси і інтелекту. Але в цьому випадку доречно говорити про це поєднання якості. Вільгельміна заснувала модельне агентство Wilhelmina Моделі, найнято кращі фотографи часу і... завоював модельний світ на другий раз - як "шарк великого бізнесу", а не зіркалет - модель. Додати до цього екстремального підприємства та нелюдської ефективності.

р.

р.

Любов?

Alas і ah. Помилки знову. Займала своє ім’я та подарувала дітям. Так вони пішли через життя руки в руці, роблячи бізнес разом і насолоджуючись один одному.

р.

37517034

Успіх?

Якщо все це недостатньо, то я можу додати такі моделі, як Gia Karanji і Iman owe своєї кар'єри до цієї дивовижної жінки. А її модельне агентство все ще процвітає і підшипник плодів.

р.

Вільгельміна не заважала себе... В кінці сімдесятів панс. Коопер діагностував раком (жіноча жінка копчена багато), у віці 40 Уілгельміна загинув. Але до кінця днів продовжували працювати, насолоджуватися життям і блиском. Звісно, зірка була занадто яскравою, слухала багато світла, випромінюваних – і вигорнула.

, м. Київ

З якоїсь причини я пам'ятаю лінію з моєї улюбленої книги Сінг в Торні:

«Це легенда про птах, який співає лише один раз в житті, але це найкрасивіший у світі. Одного разу вона залишає за собою гніздо і мух, щоб подивитися на кущ гілочки і не буде відпочивати до тих пір, поки вона знаходить її. Серед брекетних гілок вона співає пісню і кидає її груди на найдовші, гострі глотки. І, веживши над неефективним трамваєм, він співає так, відмираючи, що і як lark, так і нічний розпродаж заздрить цю соковиту пісню. Єдина пісня незрівняна, і вона отримує за вартість життя. Але весь світ перестає слухати, і Бог сам посміхається на небі. Для всіх кращих купівель тільки за ціною великих страждань. Що говорить легенда. Пташка з чорнилом у грудях обіймає непристойне право природи; вона сама не знає, яка сила змушує її поспішати на кінчик і штампувати з піснею. На даний момент Чорне дерево проповідає своє серце, вона не думає про близько смерті, вона просто співає, співає до тих пір, поки голос не протікає і дихання зупиняється. Але коли ми кидаємо себе на гілках, ми знаємо. Ми розуміємо. Натюрморт з грудей на гілках. Це завжди буде справа. й