Знаменитості від знаменитості

Вибачте, що якщо ми всі навчились, як діти, які обговорюють інші за спиною не добре. І це потрійна погана річ, якщо ця дискусія була присвячена безпосередньо мікрофону журналіста. Якщо ви поговорите поганий про іншу зірку, ви будете виглядати як gosip. Якщо ви сказали добре, люди подумать, що ви прикріпите до чужої слави. Але ні, зірки не говорять про інших за спиною - але в камері, так що це здається в обличчя.

Glee star Dianna Agron Вона хотів бути відомий своїми досягненнями, не її особисті проблеми, і вона цитувала Lindsay Lohan як приклад: Вона сумна для годинника. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Хто б подумав найбільшу проблему Лінсі?

Коли Taylor Momsen кинути Gossip "Я не збираюся бути другим ебать Miley Cyrus, я не подбаю про те, що я просто люблю музику!" Це не те, що я потрапив до Мілі у людини, але це Дісней гумка просто змушує мене відчувати себе шкода. Відомі фрази миттєво летять по всьому світу і сприяли незвично «покарана» ставлення Мілі до Тейлора.

На прикладі художнього попиту пані Гага розповідає Джон Леннон. «Я не дуже щасливий, як це закінчиться». Я не думаю, що Джон Леннон слухав його. Бог, Гага, що вам подобається? Як підлімувати!

Amanda Seyfried, після роботи з Meryl Streep в Mamma Mia!, сказав Еллі: Мерил дуже доступний, навіть дуже доступний! Я зроблю приклад з неї і ви знаєте, це працює!

Shia LaBeouf колись сказав в інтерв'ю, що він не хоче бути інший секс-символ. «Подивитися на Tom Cruise, він не зможе підібрати ніс на вулиці!» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

р.

Snookie захоплює, як Jessica Simpson створив свій бренд моди і зробив його успіхом. «Для мільйонів... Я хочу побудувати імперію занадто, що я зробив! І я повинен сказати, що на продаж вже з'явився взуття з Сноки. Допомогти дівчатам зробити мільйони!

540694 р.

Незважаючи на її панчі зачіски і татуювання на всьому тілі, рожевий не збирається використовувати її зображення як погана дівчина. Коли Крістіна Агилера була заарештована за п'є-поїття, Рожевий сказав: Коли я, Бритней і Крістіна почався, кожен думав, що я був для жовтого преса. Що ви бачите зараз? Я, Крістін і Брітні спійманий вгору і ran її над.

Пази Vega часто порівнюється з Penelope Cruz і, допущено, іноді плутати. Пенелопа є божественною акторкою, справжнім представником справжньої іспанської краси і в усіх відношеннях заслуговує захоплення. Порівнятися з нею! каже Paz Вегас. Добре, це звучить гідно і красиво.

В той час як Momsen despises Miley Cyrus, Miley сама також знаходить когось, щоб справити - молодий зірка Rebecca Black. «Чим не стати популярними», - сказав Мілі, «Це не повинно бути зроблено шляхом розміщення пісні на YouTube!» По суті, я дуже співаю себе силіконовою губою, як її. Ох, добре, це набагато краще для поп-індустрії і мистецтв загалом, звичайно.

Фото з GettyImage