Miley Cyrus vs Селена Гомес

Які з них були найбільш? Хто краще? І хто стане лауреатом сьогоднішніх дуплексів між двома ідолами підлітків – Мілі Кірус і Селена Гомес?

1-й тур

Кар'єра

У 2009 році Мілі був номінований на Золотий глобус у номінації «Краща пісня» за виставу пісні Я Дугла тебе загубив, звучав в мультфільмі «Воли», в якому вона також озвучила одну з ролей. Також вона була номінована на MTV (США) у номінації «Жіночий прорив року» за фільм «Ханна Монтана: кіно» та перемогла у номінації «Краща пісня для кіно».

р.

І Селена у 2009 році на премії «Вибір підлітків» перемогла у номінації «Жіночий вибір літа». І в 2010 році вона виграла в номінації «Кращий жіночий наряд на червоному килимі». З 2009 року Селена була вокалістом успішної поп-гурту Слона Гомеса та сцени.

До тих пір, Miley отримує 2 точки, і Selena лише 1 точка.

Мілі випустили 7 альбомів і один з цих альбомів отримав статус «золотих».

Селена не далеко від Мілі одного з її альбомів також отримала статус "золото", але має лише 3 альбоми.

Загальний бал так далеко 3-2 на користь Miley

2-й тур

Популярність

Веб-сайт:

Selena має 6,787,117 послідовників і Miley має лише 2.029,258.

Запит на Інтернет:

Selena має 1,430,000 і Miley має 1,340,000.

р.

Selena gets 2 окуляри і miley gets 1,1 км

Круглий 2 результат 2-1 на користь Селени

3-й тур

Особисте життя

Мілі зламався з Джастіном Гастоном і пізніше став учасником Nick Jonas і був фотографований Layam Hemsworth під час поцілунки його в аеропорту. Вона не бачить всіх.

Селена від Девіда Генрі і Тейлора Лаутнера.

На даний момент вона знайомиться з улюбленим 11-15-річної дівчинки Justin Bieber.

У 3-му турі Селена Гомезь перемагає 3-1. Хто сумнівається?

4-й тур

Краса.

Порівняти їх можна як привабливо.

У списку найкрасивіших акторів Мілі Кірус взяли 5 місце, а Селена зайняла 8 місце в одному списку. І в списку «15 найкрасивіших співаків нашого часу» Мілі зайняв 9 місце, Селена – 15 місце.

Мені здається, що на 19-річну дівчину Selena має занадто милий і пологий обличчя в порівнянні з рік її молодший Miley Cyrus.

р.

І Miley Cyrus не виглядає погано в нарядах.

Але незважаючи на це, кожен з них отримує 1 точку.

Що про можливість сукні...

Селена Гомес

Один з моїх улюблених. Я дуже люблю виріз спідниці і приємний колір орнаменту.

Немає слів!

Мілі Цир.

Габаритний зображення

Отже, 4-й тур закінчується з рахунком 3-3. Я думаю, що вони обидва сукні добре.

У результатах напруженої битви Селена перемагає з рахунком 10:8

Ну, Мілі не так далеко за Селену, якщо ви штовхнете трохи, то вона буде успішним. Ось як я рахувати на малюнку.