7921
Будь-який під 60
З якоїсь причини зірка Голлівуду No 1 Алека Балдвін не вважається. Я зізнаю, що протягом тривалого часу цей чудовий актор був пов'язаний з міфічним фільмом Shadow в 1994 році, де він відігравав основну роль, нічого більше. Кілька короткотермінових появ Alec в телевізійному серіалі ("Сільент Харбор", "Скрем (Велл, Дуже Scary Movie)", "Дружа", "Вілл і Грай", "Las Vegas", і т.д.) і багато підтримуючих ролей, але як тільки Балдвін перетворився 50, попит на актора збільшений і нагороди знайшли свого власника ("Золотий глобус" (2006, 2008, 2009), "Emmy", в лютому 2011 отримує свою зірку на голлівудській прогулянці слави"). Після перегляду фільму «Фреш» «Прості дифункції», я мав нездатне бажання переглянути всі фільми з Alec. Так, є кілька високопрофільних ролей, але його гра фантастична!
Так, паралельно двох Балдвінів - Алека на ранні роки своєї кар'єри і сьогодні унікальний Альек.
Молодий Alec Baldwin (Alexander Ray Baldwin III) на початку своєї кар’єри
р.
Один з перших ролей актора. Вулиця Мадіння (1987)
Оскар-виграшна фантастика "Бетельє" (1988), де, до речі, дебютував молодий Winona Ryder
р.
молодий Балдвін, як ми пам'ятаємо його.
Це Alec Baldwin прямо зараз.
р.
2006–2017 ООО «Нова пошта» Плівка: Зняти
"Зірка" 2008 ("Життє життя")
У комедії мелодрами «Моя найкраща дівчина друга»
І нарешті, божевільний дует Alec Baldwin-Maryl Streep в потужній драмі Прості комплекси (2009)
62441534
Р
Alec Baldwin є дійсно блискучим прикладом визнання актора після його 50-го дня народження... і я впевнений, що це просто початок!
(доб. 799)
Так, паралельно двох Балдвінів - Алека на ранні роки своєї кар'єри і сьогодні унікальний Альек.
Молодий Alec Baldwin (Alexander Ray Baldwin III) на початку своєї кар’єри
р.
Один з перших ролей актора. Вулиця Мадіння (1987)
Оскар-виграшна фантастика "Бетельє" (1988), де, до речі, дебютував молодий Winona Ryder
р.
молодий Балдвін, як ми пам'ятаємо його.
Це Alec Baldwin прямо зараз.
р.
2006–2017 ООО «Нова пошта» Плівка: Зняти
"Зірка" 2008 ("Життє життя")
У комедії мелодрами «Моя найкраща дівчина друга»
І нарешті, божевільний дует Alec Baldwin-Maryl Streep в потужній драмі Прості комплекси (2009)
62441534
Р
Alec Baldwin є дійсно блискучим прикладом визнання актора після його 50-го дня народження... і я впевнений, що це просто початок!
(доб. 799)