Фото з зіркою - що це? (частина III)

«Що потрібно бути в Сполучених Штатах на даний момент і взяти картину з улюбленою зіркою», - думав я, але все не так легко і просто. Знаменитості, звичайно, прогулянку по LA та іншими державами, але шанси побачити їх тонкими. До прем'єри фільму за участю улюбленого актора або на відвідування концерту улюбленої співачки, стільки ж зробити, завдяки яким такі картинки випускаються...

198.00 Р

(Частина I – vev.ru/blogs/foto-so-zvezdoy-kakoe-ono.html, Частина II – vev.ru/blogs/foto-so-zvezdoy-kakoe-ono-chast-ii.html)

1,1 км Рейк Мартін.

Співачка любить і цінує популярність і лояльних шанувальників. Недарма Рикі так боїться визнати свою сексуальність так довго. Я хотів би взяти картину з Мартіном, як він ще хороший співак і чоловіча людина. Я не дуже в нього, але є пара пісень, які дійсно вражаючі.

2,2 км Готель Токіо

Ця група, яка я навчалася добре під час посту з нею, я почав любити. Музика дуже хороша, хоча я не взяв Tokio Hotel серйозно. Я не розумію фотографію з цією групою. До речі, близнюки дуже милі і незвичайні люди, тому я хотів би, щоб побачити їх життя.

3250Р. 3700Р.

р.

3. У Леді Гага.

Королева шоку нашого часу не вражає на мене. Я думаю, що це про мене, тому що тепер майже кожен, просто збуджена про Гагуші. Що вона виходить, чт? Звісно, я навіть не мріяв про фото з нею, але я перебував на фото Гага з маленькою дівчиною, в цьому плані вона хороша.

р.

4. У Кармен Електрра

Я думаю, що багато людей на цьому сайті не потрібна картина Кармена, навіть якщо вони роблять. Я не можу назвати цю жінку зіркою, але вона відома людина, як Кім Кардашян (хоча Кім набагато більш успішним в даний момент). Фото з танцюристом і трохи актора Кармен Електра я не хочу. А ти?

5. Умань Ліндсай Лохан

Про 7 або 10 років тому я хотів би подивитися на Lindsay і попросив її взяти картину, але зараз, звичайно, це не сталося. Перетворена в hzkom. Ліна використовується як співак, так і актриса (з великими перспективами до речі), але тепер вона просто п'яна і наркоман. Я думаю, що вони розуміють. Чи хочу я картину Ліндаса? Звісно не.

748080р.

Найпопулярніші фанати Lindsay сьогодні є співпсами та юристами

р.

6. Жнівень Селена Гомес

Ідол занурення школярів Слона Гомес, хоча красива дівчина, але повна відсутність таланту в музичних умовах. Її жити співати просто летить її вуха і це підвал. Якщо я був Селена, я хотів би змінити світогляд на найближчому майбутньому. Я не хочу, щоб картина цієї милої дівчини.

3610Р. 4200Р.