Зв'язатися з нами

Сер Джеймс Бонд, також відомий як "Агент 007", існував з 1962 року до цього дня за рахунок свого творця, британського письменника Іан Фламінга та шести акторів, які відіграли Бонд в цілому 23 окремих фільмів. Парадокс образу вічно-молодого агента британського флоту, мандрівника і жінка є те, що наші батьки прикрашають його, ми стежимо за ним з великим інтересом і, я впевнений, що наші діти будуть дивитися його. Чи не існує успіху? (Не кажучи вже про те, що творці цілої серії Бонд приніс більше 6 мільярдів доларів!)

Давайте подивимося на еволюцію Агента 007 по всій історії кіно.

Почнемо з «фішем» Бонда – письменник Іан Фламінг (як для мене, тут він – самий, що ні є прототипом легендарного образу)

Після довгих невдалих спроб зняти роман, в 1962 році вийшов довгоочікуваний дебютний фільм Doctor No, зустрівся з змішаною реакцією від критики. Світ не був готовий до народження нового героя.

Перший, і як це вважається, найуспішніший James Bond - Sean Connery (відомий актор в той час, хоча маючи 11 ролей у своєму активі)

...і я не можу з цим не погоджуватися! Від Росії з любов'ю (1963)

"Goldfinger" (1964)

Яйця блискавки в 1965 році.

Після зйомок п'ятого Бонда фільм Ви тільки живете ще (1967), Connery пообіцяв не з'явитися в цьому образі знову.

999 р.

До Sean Connery розбиває його, George Lazenby грає 007 в The Majesty's Secret Service (1969).

3610Р. 4200Р.

У 1971 р. Сін Коннері знову зробляв костюм Бонда (що обіцяє там, коли вони пропонують плату за $ 1.25 млн і 12.5% від продажу!). "Дямондс назавжди"

Після цього актор дав своє слово на другий раз, що Бонд був закінчений.

Агент 007 як Роджер Мур восьмому кіно, жити і Let Die (1973)

, Україна

Чоловік з Золотий пістолет (1974)

Три роки пізніше, Шпигун Хто любив мене (1977)

1979 - Місяць

По дорозі Роджер Мур вважається найстарішим і найбільш постійним Бондом (у першому фільмі про агента 007 відігравав у віці 46, офіційно закінчив свою кар'єру як Бонд у віці 57).

Тільки для очей (1981)

"Октоплюс" (1983)

Тоді був ще один сюрприз в історії створення образу James Bond, але про це - в 2-й частині саги.