Популярні знаменитості

Ви думаєте, що ніжки стрункі і плоский шлунок є обов'язковим атрибутами знаменитості, а наявність 20-50 додаткових кілограмів робить шлях до неможливості? Ці хлопці довели, що це не справа на всіх.

Ось список 25 найманих знаменитостей – як жінок, так і чоловіків.

15.00 р. Сінгер Carney Wilson ніколи не відрізняється стрункістю, а після народження дитини набрав ще більше. Тим не менш, її шанувальники не зменшилися від цього на всіх.

14. Вінсенс Пастор – звичайно, Дон Сопраносу повинен бути твердим людиною.

13.00 р. Мисливець Елліот був один раз комплексний про свою вагу, але потім спати і прийняти себе для того, хто вона була. Ні.

12. Аделе. Про британську співачку, один критик (на щастя я не можу пам'ятати своє ім'я, і це не важливо) сказав, що вона зуміла зробити практично неможливо в наш час – стати супер популярним в короткі терміни без силіконів. Я погоджуюсь з ним 100%, я адсорбую Adele для її удару «Ролінг в глибокому режимі».

11. Филліс Сміт завжди був жиром, тому вона отримала в основному народження хороших "натурених" "напівників". Так що вона не грала Джульєта, але роль в «Офісі» досягла слави.

10. Cee Lo Green. О, я люблю цей хлопець, він дивний. Він має сережки в обох вухах. Виготовлений наряд добре контрастує з його шикарним вокалом.

9. Навігація Кевін Сміт, незважаючи на зовнішній вигляд і будівництво, не є героя-любителям, вдалося грати в пучку блогерів, в тому числі Dogma, Die Hard 4, Scream 3.

8. У Кірстива Ally. Ми всі пам'ятаємо свого великого тандему з Джонсом Трапеллою в Дивитися які розмови, і Кірсти зірвали в багатьох інших сім'ях. У той же час актриса була жирною як в її юнаці, так і в більш зрілому віці. І всім, хто вважає, що вона жирна, Еллі не соромиться показати «фак».

Р

7. Про нас Короткий і жир - здається, що такий хлопець, щоб зробити в кіно. Але природний талант привітника допомогла Йона Хілл стати зіркою «сортер» таких «Суперперпермен» і «смішний»

6. Вареник варення. Для того, щоб стати актором з спортивною фігурою, але Джамал знайшов свою нішу в кіно. Про раппер Notorious B.I.G.

5. Умань Ентоні Андерсон є ще один актор жиру. На додаток до надмірної ваги він має чіп, але це не завадило йому грати добре в Трансформерсах і департується.

(Рівне)

4. У Keely Shay Smith. Ця акторка, незважаючи на її надмірну вагу, вдалося зловити одну з найкрасивіших чоловіків у Голлівуді – Пірс Броснані.

3. Королева Латифа. Цей знаменитий актор і співак одночасно успішно рекламував одяг для повної.

2,2 км Rosie O'Donnell не тільки сором'язливі про те, що є зайвою вагою, але і насолоджуватися, демонструючи всі її "знижки і вигини".

1,1 км І в першому місці вершини – юна актриса Габорі Сідібє, яка стала відома після головної ролі в драмі «Пуш», номінованої на «Оскар». Gabori відігравав бездомний, fat teenage girl вагітна з її другою дитиною. Тільки наші дистриб'ютори можуть дати плівку назву «Push», в оригінальній картині називається «Preciioius». Фільмовиробники хотіли показати, що душа і почуття будь-якої людини, навіть потвору і не маючи соціального статусу, дорогоцінні. Габорі довели його.