Знамениті будинки

Продовжуємо взяти вас на найрозкішніші квартири і будинки. Дивимося, диво і не забудьте підняти щелепу з підлоги.

Початок повідомлення тут JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Will і Jada Pinkett-Smith Mansion в Малібу

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Згідно з Jada, вона і її сім'я завжди намагаються бути ближче до природи і це те, що вони хотіли досягти в інтер'єрі будинку – натуральні матеріали, натуральні кольори, меблі ручної роботи. Це те, що вдалося досягти в оформленні свого будинку з елементами етно стилю. Дуже оригінальний, і головне відображає особистість своїх власників.

2616874

Каліфорнія будинок Дженніфер Лопес

Що ви бачите, коли ви шукаєте фотографії цього розкішного Art Deco додому? Я бачив Дженніфер Лопес. Дизайн будинку повністю відображає особистість його господині, не кажучи вже про плаття як елемент інтер'єру.

(доб. 3)

Після купівлі будинку Джен відразу почав його відремонтувати. Спочатку дива оселилася на класичному французькому стилі, але в самому останній момент все ще обрали арт-деко.

Р

Зверніть увагу, інтер'єр будинку виконаний в приглушених тонах - сіро-блакитні, персикові, золотисті, які одночасно виглядають дуже дорого. Я думаю, що це кольори, які домінують гардероб Jen сьогодні.

Обов'язковий елемент в кожному номері - ваза з живими квітами. Як жити!

Дж.К. Роулінг на острові Тасманія

Відомий письменник, який іноземець отримує £1m кожні три дні для її Гаррі Поттера, придбав будинок в сільській місцевості на острові Тасманія за £6.54m. Будинок має 7 спалень, 3 санвузли, кілька живих кімнат, тренажерний зал, на території садиби є басейн, тенісний корт і стійки. В цілому Джоан знає, як витрачати гроші зароблені, інтер'єр будинку не вражається на всіх.

Брайан Феррі Лондон квартира

Брайан Феррі завжди був відомий за гарним смаком – в той час як інші рок-музики, що відчували готельні номери, він, навпаки, намагався створити комфорт в них.
Квартира Феррі розташована в передмісті Лондона. Брайан сам побудував свій будинок і перетворив його в затишну квартиру в богемному стилі, в якому він зумів будувати свою вражаючу колекцію творів, привезених з усього світу. Феррі показали оригінальність в оформленні свого житла - на 2-му поверсі є кухня і вітальня, а спальня на першому поверсі.

Р

р.

Hubert Givenchy будинок в Марокко

Не дивно, чому знаменитий дизайнер вибрав Марокко як його проживання - ця загадкова країна завжди надихнула його, щоб створити найдивовижніші колекції моди. Дизайн маленького будинку виконаний в середземноморському стилі, і, як ви знаєте, головне в середземноморському стилі не колірна палітра або предмети інтер'єру, але настрій, що він створює. Я думаю, що цей будинок просто створений для відпочинку. Як ви можете працювати, коли є така краса навколо?

р.

Альберта Фертті Будинок в передмісті Мілана

Дизайнер придбав будинок в 1983 році, три роки після відкриття своєї компанії. З тих пір будинок змінив багато: Альберта відреставрував і побудував внутрішній басейн і тераси. Що можна використовувати цілий рік.

Я завжди кажу будинок, як плаття. Потрібно, що будинок підійде вам. Я був різний, ніж я сьогодні, і цей будинок змінив багато, щоб задовольнити мене.

Фото з фотографіями Коко Шанель, Карла Бруні та декількох творів фотографа Хельмут Ньютона.

Сімейний відпочинок в Лос-Анджелесі

Важко уявити, що князь темряви сніться в ліжко з навісом, в спальні стіни якого вистилаються бузковим шовком. Тим не менш, це. Природно, дизайн будинку Ozzy Osbourne Лос-Анджелес є кредитом дружини Шарон, вона є серцем цього будинку. Інтер'єр будинку - тверда еклектика, в якій є місце для французьких антикваріатів, барних дверей вікторіанської ери та італійської дерев'яної ляльки.

Britney Spears Parental Головна в Kentwood

Як тільки Britney стала відомою і заробила її перші гроші, вона купила її батькам великий будинок в м.Кентвуд, Луїзіана, населення якого не перевищує 2600 осіб. На в'їзді в місто є безліч знаків, які говорять "Бриті Спірс Хаус", які продовжують весь шлях до особняку.

р.

Будинок зберігає всі нагороди, призи та золоті альбоми співачки, а також її м’які іграшки, колекцію капелюхів та брюк (найдоріший до неї серцекопія – штани Марілін Монрое).

Dami Moore і Ashton Kutcher додому в Лос-Анджелесі

Зробивши ремонт і рефуршет її будинку, і, як ви можете побачити, її смак не пустити її вниз. Я жити в будинку, як це! І це навіть в величезній площі або високій вартості, але в настрої, що створює будинок, і цікаві дизайнерські рішення. Наприклад, величезне вікно в вітальні з видом на басейн, плавання в якому можна помилуватися захід сонця (або світитися!). Все, напевно, виглядає ще більш красиво.

р.

782,000 р.

Мадонна Нью-Йорк Хаус

У верхній частині східної частини поп-королеви придбали цей розкішний будинок на Верхній східній стороні. Однак є щось для оплати – будинок має два гаражі, величезний зелений сад, дев'ять камінів, ліфт, винний льох, 13 спалень і 14 санвузлів.

Як ви знаєте, Мадонна не використовується для того, щоб заперечувати себе що-небудь (як правило, вона заслуговує на це) і робить все на найвищому рівні. Інтер'єр будинку - це всі антикварні меблі і твори мистецтва.

Річард Гере Country House в Hamptons

Затишний будинок коштує 8 мільйонів доларів тільки для відпочинку! Не має ніяких дивовижних дизайнерських рішень, але все виглядає мило, затишно і головне створене для живої людини. Ну, як здається, Річард є практичним чоловіком і шукає комфорт.

Julianne Moore's New York квартира

Як і більшість наших попередніх героїнів, Юліне прикрашає свій будинок. Ну, вона зробила великий. Дуже сподобалося дизайн кухні – він нагадує лофт з традиційними цегляними стінами. Актриса чітко має слабкість для камінів - Я рахував як багато чотирьох - в спальні, вітальні, кухні і навіть у ванній кімнаті.

(ЗВТ)

р.