1317
Модель: Chameleon Макс Моттта
Що ви думаєте, що хлопець потребує для того, щоб зробити кар'єру в моделюванні бізнесу? Висока висота і тонкість досить критерії, пов'язані з дівчатами. Для чоловіків у зв'язку з тим, що так звана трансформабельність є більш важливим, тобто можливість реінкарнати в різних образах, іноді радикально відрізняється один від одного (ІМХ). На мій погляд, бразильська модель Max Motta в своєму 19 опанувала це мистецтво блискучо. Якщо ви порівняєте Max на різних фотосесіях, іноді ви навіть не здогадуєте, що ми такий же хлопець. Тим не менш, я не можу сказати, що нічого пам'ятного про Max. Звичайний хлопець тисяч, він не має пронизливий вигляд, а не спокусливих прищів на своїх щоках, а не мужній підборіддя. Але перед об'єктивом професійної камери Motta трансформується і легко перетворюється на будь-яке зображення. Це хамелін.
р.
Дивовижна фотогенність і можливість «вижити» будь-якого образу – від неперервного підлітка до жорстокого мачо допомогли Макс виграти звання найкращої моделі в Бразилії 2007 року. Після того, як хлопець був введений в обіг за модельним агентством Ford Models.
Max в концептуальній фотосесії для L'Officiel з еротичним титулом "Флеш і фантазія". Фотограф: Мілан Вукович
р.
Р
Max Motta був у верхній частині 50 чоловіків надмоделей у світі з 2009 року. Максимальна рана більше одного кілометра на котів, які беруть участь у виставках провідних брендів: Михаїл Корс, Трусарді, Томмі Hilfiger, Hermès, Galliano, Ermanno Scervino та ін.
Dior, Весна/Літо 2010 Колекція
Р
Заради участі у виставці колекції з Жан-Паула Глодера, Макс легко готовий покласти на спідницю.
Metrosexual Max в одязі від Thierry Mugler (весна-Літо 2010)
Наприкінці минулого року Макс змінив зачіску, роблячи романтичні локони замість класичної стрижки. Він змінив його багато, не думаєш? Вона сказала, що зображення робить зачіску.
Max в Francesco Smalto Колекція, Paris Fashion Week
І ось Mr. Motta рекламна білизна від Alexis Mabille.
зображень
І знову, Макс з новим волоссям! Нескінченно закладені волосся і світла неголеність роблять його сексуальним хлопчиком. Зображений: Макс відвідує Михайло Корс колекції шоу
, Україна
Алесідин
І це те, що Max Motta виглядає як від подіуму - звичайний досить хлопець, я хотів би піти на дату з. Неймовірно, він молодий мені...
р.
Дивовижна фотогенність і можливість «вижити» будь-якого образу – від неперервного підлітка до жорстокого мачо допомогли Макс виграти звання найкращої моделі в Бразилії 2007 року. Після того, як хлопець був введений в обіг за модельним агентством Ford Models.
Max в концептуальній фотосесії для L'Officiel з еротичним титулом "Флеш і фантазія". Фотограф: Мілан Вукович
р.
Р
Max Motta був у верхній частині 50 чоловіків надмоделей у світі з 2009 року. Максимальна рана більше одного кілометра на котів, які беруть участь у виставках провідних брендів: Михаїл Корс, Трусарді, Томмі Hilfiger, Hermès, Galliano, Ermanno Scervino та ін.
Dior, Весна/Літо 2010 Колекція
Р
Заради участі у виставці колекції з Жан-Паула Глодера, Макс легко готовий покласти на спідницю.
Metrosexual Max в одязі від Thierry Mugler (весна-Літо 2010)
Наприкінці минулого року Макс змінив зачіску, роблячи романтичні локони замість класичної стрижки. Він змінив його багато, не думаєш? Вона сказала, що зображення робить зачіску.
Max в Francesco Smalto Колекція, Paris Fashion Week
І ось Mr. Motta рекламна білизна від Alexis Mabille.
зображень
І знову, Макс з новим волоссям! Нескінченно закладені волосся і світла неголеність роблять його сексуальним хлопчиком. Зображений: Макс відвідує Михайло Корс колекції шоу
, Україна
Алесідин
І це те, що Max Motta виглядає як від подіуму - звичайний досить хлопець, я хотів би піти на дату з. Неймовірно, він молодий мені...