Деталі весілля Kate Moss

1 липня британський супермодель Kate Moss одружений The Kills гітарист Jamie Звідси.

Весільна церемонія відбулася в невеликому англійському селі Південний.

На південній частині Великої Британії звернулися молодят, щоб обмежити увагу преса, тому вони заблокували всі дороги на село Півночі. Зробляйте сукню John Galliano, і фотограф був Mario Testino.

р.

Однак, потім Kate змінив в шифон плаття від Stella McCartney, а потім змінився, і більше - і всі сукні від свого друга Stella. Гості сидять трансвеститами з 15-сантиметровими каблуками. З живих розваг також були м'язові чоловіки з тимчасовими татуюваннями з іменами Ката і Джемді на грудях і спині. Меню на святкуванні не було фривоної. Дві провідні шеф-кухарі варили класичний британський вівчарський пиріг, тайський кар'єр і пюре ковбасу, як музикант Боббі Gillespie робить його. Вишукані прості і приємні страви. Для тих гостей, які не знали, що подарувати молодятам, Кате і Джемью, зробили список: серед обраних товарів - 400 сотометрів, $3,000 Кристал шампанське на флакон, червоне вино і багато іншого. І Дяне фон Фуртенберг сказав, що вона подарує їй новий аромат, який вона дуже горда.

691760

9636676

183482 р.

р.

р.

408968

р.

Весілля тривав три дні. Відразу після церемонії молодят залишилася церква Петра Петра, щоб зніматися на вулиці. Після офіційної церемонії молодят і гостей повернулися до свого будинку в Малій Фарінгтоні на весілля. Тоді прийшов ряд партій. Весь захід був названий «музичний фестиваль». Через три дні вертоліт нащадився на молодят, і вони пішли на медофон. У майбутньому дружини витратили майже 800 тис. доларів на організацію свята.

Зустрілися з любов’ю. Один з їхніх друзів сказав про Jamie:
Він чудовий, він одружився з супермоделлю. Що може бути неправильно з ним? І сказав один з місцевих жителів,
Я побачила Ката прибув у храмі. Вона дивилася дивовижна! Хоча вона завжди виглядає ідеально! Ми знаємо один одного, тому що вона надходить в наш локальний паб практично кожен день. Дійсно. У фотографіях Mario Testino для Vogue US (вересень 2011) кожен щасливий!

р.

р.

252285

до 1 2 3 4 5+

7668271

р.

Кейт Мосс супроводжувався в скрізь 15 молодих наречених, одна з яких була дочка моделі – вісім-річна Ліла Граце.

Для кого шик і благоустрій Testino, і я оригінальність Річардсона, який, здається, вирішив конкурувати з Testino в назві головного фотографа церемонії. Террі розмістили фотографії на своєму блозі. Маленька тривожна сигналізація – варіабельна постава з великим великим піднятком, що посміхається виразом обличчя Террі, оскільки якщо фотограф каже: «Зробити мене на фоні цих зірок». Але це Террі Річардсон! Фото показали, що весілля було успішним. Я сподіваюся, що молодят буде добре! Бажаємо їм щастя.

р.

Р

Р