Тира Банки.

На останньому VH1 Чи з'явилася що-небудь церемонія, Тіра Банки з'явилися на килимі ... що ви думаєте? Звичайно в купальнику! У мене була підозра, що вона захищала з ними.

І це не метафор, не є фігурним виразом або навіть перебільшенням. Я не знаю, що це потрібно зробити з прагненням знайти єдиний варіант, який ідеально підкреслить всі свої болти, або з уподобаннями в одязі, або, можливо, Тира любить бути складним (я думаю, якщо ви хочете писати, загальний призведе до багато незручностей). Хто знає. Хоча, звичайно, що думати, Тира добре в комбінацій класичного крою, підкреслюючи її гідність і подовжені ноги.

Один з питань програми Моди Фа Фа Фа Фа, під керівництвом Тири та редактора «безкоштовного» журналу Vogue Andre Leon Telli був присвячений комбінацій. У цьому епізоді Тира сама зізналася її пристрастю до цієї частини шафи.

Четвертий сезон телешоу «Top American Model» був досить незвичайним. У кожному новому випуску Тира з'явилась в цілому. Проблеми з рушниками – дванадцяти нарядів. Переможець цього сезону - це інтерв'ю, що всі комбінезони - гордість Тири, вона сама моделювалася і пришиває їх.

У своїй іншій телевізійній програмі The Tyra Banks Show, ведучий також був представлений в комбінезоні.

По дорозі Тира з'являється в її улюбленому предметі гардероба не тільки в власних програмах, але і коли вона гостя на інших шоу. Як кинути ніч з Джиммі Фольон.

Або, ось фото Тира повертається з Good Morning America.

Так як комбінезон є універсальним, Тира сміливо поєднує в собі аксесуари з ним і виходить на вечірній наряд, підходить для будь-якого шкірного заходу.

, Україна

І ще кілька робочих моментів.

р.

р.