Рух = Життя: Великі фотографії

Життя – рух. Хуррі. Ще швидше. Найгірше в житті - втратити темпи. (Вектор Пелевін)
Бог, цей письменник так правий! Рух - що робить наше життя більш яскравим, більш яскравим і насиченим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

341284

Пропонуємо Вам ознайомитися з вибором чудових фотографій в русі з чудового сайту 1x.com. Це не реклама для цього порталу, але захоплення для роботи фотографів, які роблять свою роботу ідеально. Я рекомендую перейти на цей сайт і перевірити мої слова.

Я просто люблю ці фотографії! І це навіть незважаючи на те, що вони добре працювали фотошопами, і вони зроблені за допомогою професійної камери, і не є предметом успішної збігу, оскільки багато людей думають. Для того, щоб взяти картину в русі, вам не потрібно бути великим фотографом, досить мати гарну, якісну камеру і трохи майстерності.

р.

Вікторі, де відбувається рух вперед. (Ray Bradbury)

Найкрасивіший рух у світі рухається вперед.

Успіх – це рух від неспроможності без втрати ентузіазму. (Вінстонська церква)
р.

Справжній подарунок - це освічений рух минулого, який споживає майбутнє. По суті, всі відчуття пам'яті. (Haruki Murakami)
р.

До смерті є тварини, які збираються жити разом. Не існує багато, але є. Як моногамні лебеді. Ми різні: нам потрібен рух. Ми не лебеді, ми акули. (до повітря)

Удачу залежить від себе. Ні, вам не доведеться шукати його негайно. Ви просто повинні встановити певні сили в русі, а потім події, ймовірно, почнуть працювати для вас. (Вірт Вільямс)
, Україна

Кращий спосіб боротьби не боротися, але спокійно рухатися з потоком. Ви не повинні спробувати і регулювати весь час. Що ви працюєте з вами довше. При боротьбі з чимось неприємним, ви тільки зміцните його. (Чак Паланюк)

р.

Не добрий або злий в любові, ні створення або знищення. Просто рух. І любов змінює закони природи. (Пауло Коельхо)

р.

р.

р.

Щоб жити повноцінним життям, потрібно бути в постійному русі, і тільки тоді один день не буде схожим на інший. (Пауло Коельхо)