Селена Гомес

Кожен бачив дивовижні наряди Селени Гомес. Не дивно, що заслужила звання одного з найстильніших зірок. Я думаю, Selena має величезну гардеробну. Що про пляжний одяг? Скільки купальників Selena має? Вимкнено, не стільки.

Селена не дуже багато, віддаючи мінімум аксесуарів і простоти. І все ж, на мій погляд, вона керується дивитися на п'ять точок. З року до року краще виглядає тільки.

Деякі діти зловили гарну Слону і попросили взяти картину з сувеніром. І ось, що вийшов з неї – мокра і безлюдна селена в червоному і вогнепальному купальнику неможлива в цій формі на Всесвітньому широкому вебі протягом десятиліть.

Стріляти інший фільм. Лос-Анджелес 2008. Селена в компанії своїх однодумців бере участь на пляжі, граючи на відкритому повітрі ігри.

р.

Пуерто-Ріко 2010. Селена займається активного відпочинку на пляжі або позами для фотографів в журналі. І вона вибрала досить купальник. Білий в бузковій смузі. Під сорочку він ледь помітний.

На пляжі на комплекті фільму Монте-Карло, де вона відпочивала у відкритому синьому бікіні. Так... дівчина дозріває. Ви помітили, що тепер вона віддає перевагу пасивному сонячному проходженню на сонці для активного відпочинку?

Р

Гаваї. 2011. І Селена в ультрамодних з малинових бікіні. Купальник великий! Задоволення А маленький аксесуар сонцезахисні окуляри. В цілому це чарівний пляжний вид.

220980 р.

8496954

Сонячний Флорида. Маямі. Selena розслабляє готельний басейн. Зауважте, що мотузки з купальника не заважають її рівномірний танець без білих смуг на тілі.

Ми очікуємо, що Selena Gomez змінює інший десяток. Зазвичай в цьому віці знаменитості починають «збирати дах»: вони знімаються оголеними, п'яні отримають фотографії, роблять татуювання, починають поголити голову... Тим часом Селена Гомес є одним з найбільш гідних зірок. І її скромні купальники тільки довести його!