Лука Бресель

Часто буває, коли не найбільш талановитий актор отримує дійсно круті ролі, а інший має бути змістом з зображеннями, які не розкривають свої можливості. Не кажучи вже про тих, хто просто дивиться на сильну роль. Один з таких райдерів я вважаю Метью Лілард, який своєю 41-річчю має довідковий запис пучок другорядних ролей, епізодичні образи, вважається майстром жанру «дума-комедії» та середнім Голлівудом жахів, ніщо інше. У своїй кінографічній фільмі немає єдиної культової плівки, де повністю розкрито його геній.
Це може здатися як його максимальний, але я твердо вірю, що Lillard заслуговує більше.

Лука Бресель

Театр завжди займав перше місце в житті актора навіть перед дебютом в кіно, очевидно, він отримує повне задоволення.
Лука Бресель р.

Остання роль Матвія в сезоні 7 серії «Доктор Хаус» взяла тільки один епізод, який знову підтверджує поступову втрату інтересу до своєї людини від кращих директорів.
Лука Бресель р.

Лука Бресель

170238 р.

Вони зберігають задоволення людей навіть між пагонами.
Лука Бресель

Лука Бресель Р

Останні фільми з його участю в цілому розповідають мені мало особисто: Американський літо (2009)
Лука Бресель

Сонце ж року ...
Лука Бресель

Ступінь "Екстрим кіно" та інші. Такі примітивні комоди створювали стереотип образу Ліларда ( «З почуттям гумору», «Scooby Doo 2», «Це все її».
Лука Бресель

610879.

Лука Бресель

Лука Бресель

Лука Бресель

Хороший поштовх до акторської кар'єри Метью був бути кібер-трилером хакерами (1995), де дебютував Анджеліна Джолі.
Лука Бресель

Лука Бресель

Але не було ніякого впливу, ніж частина неоднорідного жахівського кіно Кричить.
Лука Бресель

Лука Бресель

Лука Бресель

... головна роль у комедії debauchery Punk Salt Lake City (до речі, один з кращих, на мій погляд, ролі)
Лука Бресель

Лука Бресель

Лука Бресель

«Відновлення засновника» (2001), «Обезії» та ін.
2613499

Лука Бресель

Лука Бресель

Лука Бресель р.

Лука Бресель

Апогея такої несправедливості я вважаю ще одним фільмом «13 Хостів» (який я спостерігав лише другий день). Too простий фільм і навіть простіше роль не перший план знову ... Я щиро відчуваю себе шкода для Lillard.
Лука Бресель

Лука Бресель

Лука Бресель

Я звернувся до найоптимальніших режисерів: нарешті оплачуйте свою неоціненну увагу на «темний коньєр» Метью Ліліард, ви не пошкодуєте!