Лука Бресель

Часто буває, коли не найбільш талановитий актор отримує дійсно круті ролі, а інший має бути змістом з зображеннями, які не розкривають свої можливості. Не кажучи вже про тих, хто просто дивиться на сильну роль. Один з таких райдерів я вважаю Метью Лілард, який своєю 41-річчю має довідковий запис пучок другорядних ролей, епізодичні образи, вважається майстром жанру «дума-комедії» та середнім Голлівудом жахів, ніщо інше. У своїй кінографічній фільмі немає єдиної культової плівки, де повністю розкрито його геній.
Це може здатися як його максимальний, але я твердо вірю, що Lillard заслуговує більше.

Театр завжди займав перше місце в житті актора навіть перед дебютом в кіно, очевидно, він отримує повне задоволення.
р.

Остання роль Матвія в сезоні 7 серії «Доктор Хаус» взяла тільки один епізод, який знову підтверджує поступову втрату інтересу до своєї людини від кращих директорів.
р.

170238 р.

Вони зберігають задоволення людей навіть між пагонами.

Р

Останні фільми з його участю в цілому розповідають мені мало особисто: Американський літо (2009)

Сонце ж року ...

Ступінь "Екстрим кіно" та інші. Такі примітивні комоди створювали стереотип образу Ліларда ( «З почуттям гумору», «Scooby Doo 2», «Це все її».

610879.

Хороший поштовх до акторської кар'єри Метью був бути кібер-трилером хакерами (1995), де дебютував Анджеліна Джолі.

Але не було ніякого впливу, ніж частина неоднорідного жахівського кіно Кричить.

... головна роль у комедії debauchery Punk Salt Lake City (до речі, один з кращих, на мій погляд, ролі)

«Відновлення засновника» (2001), «Обезії» та ін.
2613499

р.

Апогея такої несправедливості я вважаю ще одним фільмом «13 Хостів» (який я спостерігав лише другий день). Too простий фільм і навіть простіше роль не перший план знову ... Я щиро відчуваю себе шкода для Lillard.

Я звернувся до найоптимальніших режисерів: нарешті оплачуйте свою неоціненну увагу на «темний коньєр» Метью Ліліард, ви не пошкодуєте!