Елеттра Росселліні-Відеман

Якщо ваш бабуся, Ingrid Bergman, і ваша мати, Isabella Rossellini, то нічого не залишилося, але щоб відповідати відомим родичам. Урочиста шведська акторка і італійський режисер, дочка знаменитої моделі, благодійність, акторка і менеджер Microsoft, ймовірно, при пологах була підготовлена до шляху до моделювання.

Інгредід Бергман має приголомшливу природну красу і акторський талант. Вона не хоче Голлівудських макіяжистів зіпсувати свою природність, і створив свій власний стиль, який став знаковим для покоління красунь, і в своїй родині.

Р

Один з дочок Бергман-Росселіні пара, Ісабелья, знаходився в її материнських кроках і успадкував приголомшливу красу з неї, як її двоярусна сестра. На додаток до моделювання та дійства Ісабела бере активну участь у екологічних проектах. Як Грейс Келлі, вона стала послом UNICEF.

Ісабела перейшла на сімейний бренд - дивовижна природна краса - і любов до світу навколо своєї дочки Elette.

Elettra-Ingrid був народився 26 липня 1983 р. Її батьки Ісабель Росселліні та Джонатан Видеман, в той час як колишня модель, зустрілася на фотосесії Калвін Клейн і жив разом лише кілька років (1983-86), даючи світ красиву дочку.
Щоб зірвати родичів і його походження Elettra досить спокійно:
Я ніколи не знав батьків мами, але я знаю, що батьки моєї дитини дуже добре. Моя батько була модель і тепер працює в Microsoft. Як для матері, вона як і будь-яка інша мати! Дуже важливо мені.

Як дитина, Елеттра, як її знаменита мама, постраждала від сколіозу, і тому змушена носити спеціальні брекети протягом 5 років (12-17).

У Нью-Йоркі виросла елеттра-Ingrid і отримала престижну освіту, стала бакалавром мистецтв у міжнародних відносинах, а також отримала ступінь магістра біомедицини.
Як студентка Елеттра виступила з її майбутнім:
Я люблю подорожувати і хочу зробити найбільшу можливість побачити світ. Згодом, в житті, я буду переслідувати іншу кар’єру. Я не вирішив, що я хочу зробити ще, але я зацікавлена в політиці та навколишньому середовищі.
499.00 Р

Як і її мама, Елетт ніколи не планується стати моделлю. Коли вона була 15, друзі сім'ї запропонували спробувати себе як модель. Перше замовлення на німецьку мову Vogue. Вона з'явилася на чохлах з підлітками Vogue, Гламур, Ten.

р.

Elettra взяв більш серйозні кроки в моделюванні бізнесу, в той час як в коледжі, коли вона була 19, підписана з Брюсом Weber для Abercrombie & Fitch. Вона також була модель для компаній, таких як Bill Blassss і Ferragamo. Її обличчя можна побачити на чохлах американського Vogue і Harper's Bazaar.

444 р.

Під час навчання в Міжнародній школі ООН Елеттра опанувала французькою, а протягом двох років як модель в Мілані, вона також опанувала італійською.

Модельний бізнес вимагає гарної фізичної форми. Elettra, як і її ціла сім'я, любить спорт: вона регулярно проводить йога і пілатес, працює в Центральному парку в Нью-Йорку, ковзани. На зиму він пропускає багато, а влітку він віддає перевагу плаванню і водним лижах.

В даний час модель - обличчя двох відомих косметичних брендів - Lamarthe і Lancôme. На протязі 14 років, ікона краси Ланкома була її зірка мати Ісабелла Росселліні.
Я раджу бути обличчям Ланкума! Я любив їх, так як я був малюком і використовую для рейдерів моєї мами. Вона була обличчям аромату Тресора і зазвичай отримала всі свої речі. Коли я розповів, що я погодився бути обличчям бренду косметичних засобів, і це було Lancôme, вона буквально стрибала вгору і була так щаслива вона кричить! Я припускав, що я зробив право...
745686

Ланконом був приємно, що їх бренд був пов'язаний з красивими молодими леді, з активним життям і чарівністю Аудрі Гепберн себе. Вони схожі на легенду Голлівуду.

У степах Ісабела Росселліні, Ельтра стала не тільки іконою бренда, але говоритьмодель, «загальна» модель Ланкума. У 2007 році надихнула програма без вуглецю, яка спонукала людей до спостереження за ними.

Від матері, крім краси і природних талантів, Елеттра також приймав пенчан для філантропії. Співзасновниця одного дня Frickin, некомерційна організація спеціальних благодійних проектів по всьому світу. За словами Елеттра, організація просить людей витрачати лише на один день свого часу на благодійність (наприклад, один день їх щорічної заробітної плати).

Філантропія також займається fiancé модель британський бізнес-консультант James Marshall.

156162

Якщо говорити про стиль Елетри, все досить стійкий і спокійний.

299652

193364

391382

879110 р.

Р

Категории

Смотрите также

Новое и интересное