Одружена?

Хтось поєднати вузол після цього хвилюючого питання запитав, займає пару днів, хтось з декількох місяців, хтось з подружжя років, і комусь зв'язок до кінця, навіть незважаючи на залучення. Я пропоную вам подивитися на поточні Голлівудські зали та наречені, весілля яких слід очікувати в майбутньому.

Одружена?

Natalie Portman і Benjamin Milpier.
Одружена?

Одружена?

Не секрет, що пара зустрілася з набором фільму «Чорне лебедя» Дарреном Аронофським, де Бенджамін виступає хореографом і відігравав роль каменого. Залучення було оголошено наприкінці грудня, разом із Оголошенням вагітності Наталі. У червні народився Aleph Portman-Milpier, але нічого не чув про весілля, хоча, за принципом, молоді батьки не до цього.

Одружена?

Одружена? р.

Одружена?

Одружена?

Заради Наталії Бенджамін не соромився відмовитися від своєї подруги, американський балерина Ісабела Бойлстон, з яким вони відповіли три роки і навіть жив разом, що звичайно не має честь.
Одружена?

Щоразу тому таблички говорили про те, як друзі Наталі не хвилювалися з вибором, що Бенджамін використовує її для слави і уваги, і що він був "Кевін Федерлін балету". Я хочу вірити, що це просто винахідник журналістів, і побажати пари щастя.

Кім Кардашян і Кріс Гуфрейс.

Одружена?

Досить Кім не залишилося ходити наречених - тільки 3 дні. Весільна церемонія, яка оцінюється на суму $ 20 млн, відбудеться це Субота, 20 серпня. Список гостей включає Джей-З, Бейонсе, Kanye West, Justin Bieber, Jennifer Lopez, Will Smith і Eva Longoria. У зв’язку з тим, що пара швидко розвивалася. Почати знайомство в грудні, кілька тижнів пізніше Кім вже знайомився з батьками Кріса, і в травні було оголошено залучення. У власній спальні баскетболістка запропонувала соціаліту, постінг «Вілл Ви Маррі Ме?» з пелюстками троянд і презентуючи 20-каратський діамантовий кільце за участю $2 млн. Не дивно, що пара активно видає інтерв'ю, продає ексклюзивні фото і світиться на чохлах табличках, а весілля буде захоплено на плівці і показано на телебаченні.

371068

Одружена?

Одружена?

Це другий шлюб Кім. На 19, до того, як стати популярним, вона заміжна музичний продюсер Damon Thomas. Цей шлюб тривав три роки. У офіційних документах про розлучення Кім вказали, що її чоловік побив її і образив її в будь-який спосіб, він у свою чергу стверджує, що Кім - це лежача істота, не подарував будь-якому таланту, обробляється полум'ям і пластичною хірургією, і багаторазово обдурив його. У будь-якому випадку, як добре.
Одружена?

Zoe Saldana і Keith Britton.
Одружена?

Зої і Кеїта вже понад 10 років. Залучення було оголошено останнім літом. Keith - це модель і актор, хоча менше, ніж його наречена, і нічого особливого, крім пари мильних опер, може похвалитися. Разом з тим, вони запустили модний сайт під назвою My Fashion Data Base. Зое воліє приховати своє особисте життя, і тільки в одному з нагород церемоніси минулого року, вона не може протистояти і подякував їй ф'янке:
Я хочу подякувати одній спеціальній людині, яку я часто приховує і про кого я не скажу. Я закрилий спосіб життя, і я був з цією людиною протягом 10 років. Він дає мені старий, який відмінно. Хочу подякувати Вам, я часто плутаю бажання залишити своє особисте життя до себе з почуттям гумору. Я люблю тебе. І в недавньому інтерв'ю, Zoe ділиться секретом таких довгих відносин:
Я думаю, що тільки причина, яку ми провели так довго, тому що ми не слухали нікому, просто самі. Ми зуміли тримати наші відносини разом у світі, де половина людей, які ми знаємо, погладжуємо і отримуємо розлучення. У нашому улюбленому Френкі Сінатра пісня «Я зробив це мій шлях» з кіт.
Одружена?

Одружена?

Одружена?

Одружена?

Девон Аокі і Джеймс Бейлі.
Одружена?

Взяти участь відбувся останній літній, а незабаром акторка, модель та засвідчення багатомільйонно-дельлар ресторанного ланцюжка дізналися, що чекали першої дитини. У червні цього року народився син пари, мисливець. Джеймс є плавником, сюрфером, Гарвардським випускником та аналітиком цінних паперів. Я думаю, що це просто чарівна пара.
Одружена?

Одружена?

Одружена?

Одружена? Р

Jessica Simpson і erica johnson
Одружена?

Співачка почала знайомства футболіста в травні 2010 року, в листопаді вже займалися, а зараз готуються до весілля. Jessica ніколи не втомилися повторювати, як удачливий вона і як erica підтримує її в усьому. Дата була встановлена, але не розкрита. Як виглядає церемонія не станеться незабаром, адже наречена не має сукні. Для обох Джессі і Ерік, це буде їх другий шлюб. Я сподіваюся, що вони пощастили цей час.

Одружена?

Одружена?

Одружена?

16406

Kristen Bell і Dex вівчарка.

У Римі три роки тому з'явилися актори. Тим не менш, Крістен говорить, що вони ще не планують весілля, і це набагато важливіше для неї, що Дакс запропонував, і вони будуть одружені, коли вони хочуть. Ось що Декс сам сказав про своє бажання поселитися:
Більше 20-річного студента. Я 36. Якщо я не був готовий зараз, я повинен просто забути про ідею. Я був досить веселим і прийшов до нудного способу життя, що я люблю. Тексти пісень, а це означає: Це blissful boredom, вірити мене. Я був досить хаос в житті. Ми як вдома, так і разом вдома, у нас є стільки задоволення, скільки я коли-небудь висить у місті. Одружена?

Одружена?

Одружена?

Кармен Електора і Роб Паттерсон.

Кармен і Роб займалися три роки, але весілля ще не планується. Краса говорить, що вони щасливі і не хочуть додаткового тиску на відносини. Роб Паттерсон є рок музикантом, а також екс-людії Кармена Дава Наварро, шлюб якого тривав три роки.
Одружена?

Одружена?

Одружена?

Петра Немкова і Джамей Балман.

Чешка модель і британський актор оголосив свою участь у Січень. У парі було близько 8 місяців. Дата весілля ще не була встановлена. Нагадуємо, що 6 років тому Петра втратила свій fiancé Simon Atley під час tsunami в Таїланді і вона ледь збереглася.

Одружена?

Kate Hudson і Matt Bellamy.
Одружена?

Пари почали знайомство навесні 2010 р., а через рік оголосили свою діяльність, коли Кат вже вагітна. У липні народилася перша дитина, Bingham Hawn Bellamy. Взагалі, Кате не зовсім впевнено, що вона бажала знову одружитися після її розлучення в 2007 році:
Я, безумовно, не націлений на це. Але розлучення не повністю вирішило мене. Ми побачимо, як це йде. Нерідко люди бояться любові, і відчиняють, щоб уникнути такого досвіду. Я вірю в любов. Тексти пісень, а це означає: Я вірю, що якщо ви дозволите її в ваше серце без пошуку назад, це найкрасивіша річ.

Одружена?

870895

Час розвести наш парад наречених з парою костюморів:

Генрі Спас і Еллен Вільям.
Одружена?

Новий суперман, Тудор зірка і актор вона уявляла як Едвард Стефані Мейєр, коли вона писав сутінки, Генрі Савелл запропонував своїй подругі Ellen Whitaker в травні під час поїздки в Лос-Анджелес. Це був великий сюрприз для Еллен:
Я не вірю, коли він запропонував. Я думав, що ми пішли там, щоб відсвяткувати свій день народження. Я дуже щасливий!
Еллен - відомий вершник, лауреат бронзової медалі чемпіонату Європи з 2007 року.

Одружена?

Сеф Роген і Лорен Міллер.
Одружена? Габаритний зображення

Пара разом з 2004 р. Лорен є сценаристом, який також працює в жанрі комедії. Сет запропонував восени 2010 року, і в досить неконвенційному шляху, тому що, хоча приятель мав романтичні плани, як тільки він купив кільце, він втратив весь мир.
Я відчув, що хтось дав мені вантажне навантаження героїні для зберігання. Це так, як феді є гона мити мої двері будь-якої хвилини. Я не можу сказати, що мій подруга правильно. Все, що я думаю, було кільцем. «Не згадуйте Господа кілець, не скажете нічого, що говорить кільце.» ? Так Сет пішов до спалень, де Лорен був змінений на час і запропонував.
Одружена?

Одружена?

Одружена?