Одружена?

Хтось поєднати вузол після цього хвилюючого питання запитав, займає пару днів, хтось з декількох місяців, хтось з подружжя років, і комусь зв'язок до кінця, навіть незважаючи на залучення. Я пропоную вам подивитися на поточні Голлівудські зали та наречені, весілля яких слід очікувати в майбутньому.

Natalie Portman і Benjamin Milpier.

Не секрет, що пара зустрілася з набором фільму «Чорне лебедя» Дарреном Аронофським, де Бенджамін виступає хореографом і відігравав роль каменого. Залучення було оголошено наприкінці грудня, разом із Оголошенням вагітності Наталі. У червні народився Aleph Portman-Milpier, але нічого не чув про весілля, хоча, за принципом, молоді батьки не до цього.

р.

Заради Наталії Бенджамін не соромився відмовитися від своєї подруги, американський балерина Ісабела Бойлстон, з яким вони відповіли три роки і навіть жив разом, що звичайно не має честь.

Щоразу тому таблички говорили про те, як друзі Наталі не хвилювалися з вибором, що Бенджамін використовує її для слави і уваги, і що він був "Кевін Федерлін балету". Я хочу вірити, що це просто винахідник журналістів, і побажати пари щастя.

Кім Кардашян і Кріс Гуфрейс.

Досить Кім не залишилося ходити наречених - тільки 3 дні. Весільна церемонія, яка оцінюється на суму $ 20 млн, відбудеться це Субота, 20 серпня. Список гостей включає Джей-З, Бейонсе, Kanye West, Justin Bieber, Jennifer Lopez, Will Smith і Eva Longoria. У зв’язку з тим, що пара швидко розвивалася. Почати знайомство в грудні, кілька тижнів пізніше Кім вже знайомився з батьками Кріса, і в травні було оголошено залучення. У власній спальні баскетболістка запропонувала соціаліту, постінг «Вілл Ви Маррі Ме?» з пелюстками троянд і презентуючи 20-каратський діамантовий кільце за участю $2 млн. Не дивно, що пара активно видає інтерв'ю, продає ексклюзивні фото і світиться на чохлах табличках, а весілля буде захоплено на плівці і показано на телебаченні.

371068

Це другий шлюб Кім. На 19, до того, як стати популярним, вона заміжна музичний продюсер Damon Thomas. Цей шлюб тривав три роки. У офіційних документах про розлучення Кім вказали, що її чоловік побив її і образив її в будь-який спосіб, він у свою чергу стверджує, що Кім - це лежача істота, не подарував будь-якому таланту, обробляється полум'ям і пластичною хірургією, і багаторазово обдурив його. У будь-якому випадку, як добре.

Zoe Saldana і Keith Britton.

Зої і Кеїта вже понад 10 років. Залучення було оголошено останнім літом. Keith - це модель і актор, хоча менше, ніж його наречена, і нічого особливого, крім пари мильних опер, може похвалитися. Разом з тим, вони запустили модний сайт під назвою My Fashion Data Base. Зое воліє приховати своє особисте життя, і тільки в одному з нагород церемоніси минулого року, вона не може протистояти і подякував їй ф'янке:
Я хочу подякувати одній спеціальній людині, яку я часто приховує і про кого я не скажу. Я закрилий спосіб життя, і я був з цією людиною протягом 10 років. Він дає мені старий, який відмінно. Хочу подякувати Вам, я часто плутаю бажання залишити своє особисте життя до себе з почуттям гумору. Я люблю тебе. І в недавньому інтерв'ю, Zoe ділиться секретом таких довгих відносин:
Я думаю, що тільки причина, яку ми провели так довго, тому що ми не слухали нікому, просто самі. Ми зуміли тримати наші відносини разом у світі, де половина людей, які ми знаємо, погладжуємо і отримуємо розлучення. У нашому улюбленому Френкі Сінатра пісня «Я зробив це мій шлях» з кіт.

Девон Аокі і Джеймс Бейлі.

Взяти участь відбувся останній літній, а незабаром акторка, модель та засвідчення багатомільйонно-дельлар ресторанного ланцюжка дізналися, що чекали першої дитини. У червні цього року народився син пари, мисливець. Джеймс є плавником, сюрфером, Гарвардським випускником та аналітиком цінних паперів. Я думаю, що це просто чарівна пара.

Р

Jessica Simpson і erica johnson

Співачка почала знайомства футболіста в травні 2010 року, в листопаді вже займалися, а зараз готуються до весілля. Jessica ніколи не втомилися повторювати, як удачливий вона і як erica підтримує її в усьому. Дата була встановлена, але не розкрита. Як виглядає церемонія не станеться незабаром, адже наречена не має сукні. Для обох Джессі і Ерік, це буде їх другий шлюб. Я сподіваюся, що вони пощастили цей час.

16406

Kristen Bell і Dex вівчарка.

У Римі три роки тому з'явилися актори. Тим не менш, Крістен говорить, що вони ще не планують весілля, і це набагато важливіше для неї, що Дакс запропонував, і вони будуть одружені, коли вони хочуть. Ось що Декс сам сказав про своє бажання поселитися:
Більше 20-річного студента. Я 36. Якщо я не був готовий зараз, я повинен просто забути про ідею. Я був досить веселим і прийшов до нудного способу життя, що я люблю. Тексти пісень, а це означає: Це blissful boredom, вірити мене. Я був досить хаос в житті. Ми як вдома, так і разом вдома, у нас є стільки задоволення, скільки я коли-небудь висить у місті.

Кармен Електора і Роб Паттерсон.

Кармен і Роб займалися три роки, але весілля ще не планується. Краса говорить, що вони щасливі і не хочуть додаткового тиску на відносини. Роб Паттерсон є рок музикантом, а також екс-людії Кармена Дава Наварро, шлюб якого тривав три роки.

Петра Немкова і Джамей Балман.

Чешка модель і британський актор оголосив свою участь у Січень. У парі було близько 8 місяців. Дата весілля ще не була встановлена. Нагадуємо, що 6 років тому Петра втратила свій fiancé Simon Atley під час tsunami в Таїланді і вона ледь збереглася.

Kate Hudson і Matt Bellamy.

Пари почали знайомство навесні 2010 р., а через рік оголосили свою діяльність, коли Кат вже вагітна. У липні народилася перша дитина, Bingham Hawn Bellamy. Взагалі, Кате не зовсім впевнено, що вона бажала знову одружитися після її розлучення в 2007 році:
Я, безумовно, не націлений на це. Але розлучення не повністю вирішило мене. Ми побачимо, як це йде. Нерідко люди бояться любові, і відчиняють, щоб уникнути такого досвіду. Я вірю в любов. Тексти пісень, а це означає: Я вірю, що якщо ви дозволите її в ваше серце без пошуку назад, це найкрасивіша річ.

870895

Час розвести наш парад наречених з парою костюморів:

Генрі Спас і Еллен Вільям.

Новий суперман, Тудор зірка і актор вона уявляла як Едвард Стефані Мейєр, коли вона писав сутінки, Генрі Савелл запропонував своїй подругі Ellen Whitaker в травні під час поїздки в Лос-Анджелес. Це був великий сюрприз для Еллен:
Я не вірю, коли він запропонував. Я думав, що ми пішли там, щоб відсвяткувати свій день народження. Я дуже щасливий!
Еллен - відомий вершник, лауреат бронзової медалі чемпіонату Європи з 2007 року.

Сеф Роген і Лорен Міллер.
Габаритний зображення

Пара разом з 2004 р. Лорен є сценаристом, який також працює в жанрі комедії. Сет запропонував восени 2010 року, і в досить неконвенційному шляху, тому що, хоча приятель мав романтичні плани, як тільки він купив кільце, він втратив весь мир.
Я відчув, що хтось дав мені вантажне навантаження героїні для зберігання. Це так, як феді є гона мити мої двері будь-якої хвилини. Я не можу сказати, що мій подруга правильно. Все, що я думаю, було кільцем. «Не згадуйте Господа кілець, не скажете нічого, що говорить кільце.» ? Так Сет пішов до спалень, де Лорен був змінений на час і запропонував.