Бастард.

На жаль, неважливо, як російські художники намагаються копіювати західні, загальну картину шоу-бізнесу в Росії і за межами купе відрізняється. Я впевнений, що ми ніколи не маємо власної леді Гага і Адама Ламберта (не, митці, які копіюють їх, але вони навряд чи будуть популярні з нами).

Але... Після цього я зрозумів, що Адам Ламберт був стандартом маскулінності. І після того, як митець не зародився в будь-якому місці за кордоном, але в братській країні Болгарії. І він не просто слухав, він був визнаний людиною десяти років в Болгарії. Як ми робимо, наприклад, Філіп Кіркоров. Він має ліворучний рукав з рукавами.

Як може статися таке явище в культурі Східної Європи? Чи ми трохи дегенеруємо?

Будь-який час, зустрітися з Azis. ВАЖКО: Люди з тонкою психікою можуть бути шоковані тим, що буде під катоком, а особливо - відео

562244

р.

Реальне ім’я цього неікуму – Василь Троянов Боянов, народився 1978 р. в гипсійній родині в болгарському місті Сливень. Трохи відомо про дитинство і молодь майбутнього героя Болгарії, але є точні відомості, які Василь спробував розбити в модельний бізнес. Тим не менш, щось не виріс разом і Боянов вирішив перенапружитися як співак. У 1999 році він отримав назву азіс - і пішов на і на.

Азіс був більш-менш схожий на нормальну людину, можливо, тому його перші альбоми не були популярними. Тоді Азіс вирішив змінити своє зображення і стати позашкідливим гейм-фреак. Він забарвив волосся білого кольору, одяганий в латексі, кладуть на вії, розфарбовуючи губи блиском - і аудиторія почала писати з киплячою водою на своєму погляді.

, Україна

Росія дізналася про Азісу завдяки кліпу з назвою «Мразиш» (перекладений з Болгарії – «імітація», не те, що ви думаєте). Цей відео Azzo транслювався на провідних музичних каналах, (краще - вночі), і я також чув "Razishya" на радіо. А в домашніх умовах, в Болгарії кліпи Azis грають в перший раз, він часто гість на різних шоу, його фото в усіх газетах і журналах, в слово - зірка.

«Trick» Azis – він любить одягатися на жіночий одяг і поводитися як маністична молода леді.

Азіс не тільки співак, але і телеведучий. На одному з центральних болгарських телеканалів він проводить програму «Азіс Вечірня шоу»

Я бачу, можливо, я не розумію щось в цьому житті, але я просто шокував, що найпопулярніший художник в країні став знезадуттям, відшліфованим геєм. І після цього ми говоримо про невисокий рівень культури, хоча ми раді «прожити» такі Мразіс і митці люблять його. Ми більше не зацікавлені в пошуку нормальних хлопців і дівчат, які подають гей макіяжу з відкатними голосами хлопчиків. Або ще буде...