Чарівна старість

«Старий вік не радий» – здається, що ми говоримо про старі роки? Але ми думаємо про це, бо ми не вічні і в старій вікі є її невидимий шарм, який іноді не помітили, і усвідомлюємо його занадто пізно - тільки після смерті коханої людини. Я був в цій ситуації, перш ніж я знаю, що я розмовляю. З старим віком люди знову стають дітьми – беззахисні і вимагають максимальної уваги з єдиною різницею, яка в старій епоху мало людей хочуть подбати про людей, але новонароджені буквально відбивають від пилу. Зморшки, проблеми зі здоров'ям і смарагістю в очах - все це в літніх людей, але вони не втрачають оптимізму і намагаються залишатися життєрадісним, життєрадісним і недбалим протягом тривалого часу (не менше більшість з них). Фотооператори, які дивляться на це, не могли пропускати старі люди і не захопити їх шармом на плівці.

8806537р.

Кожен з цих людей має історію, яка важко читати з очей, але ви можете відчути його. Вони є більш ніж 50, вони так різні, але вони мають одну річ в загальному: старі. Фотографи змогли створити хороші фотографії, в яких все повинно бути.

Фотографи, звичайно, використовуються фотошопи для створення більш барвистої атмосфери, але обличчя цих людей є найбільшою прикрасою. До деяких, ці фотографії можуть здаватися страшними, але я думаю, що вони є реальністю, що багато з нас не повинні йти від. Краще виростити старіше, ніж загинути «справжньої» особи.

555192

, Україна

р.

314583