Abigail Clancy і її життя

У 2006 році вона з'явилася серед фіналістів престижного британського телевізійного конкурсу UK's Next Top Model. Що відбулося далі? Приклад того, як досягти полум'я без особливих зусиль.

А потім вона стала відома. Але не так багато через його моделювальні якості, але через його зв'язки з відомим англійським футболістом Петра Круча.

У 2006 році модель почала зйомки таких журналів як Playboy, Maxim, Nuts, GQ. Вона з'явилася на кришку FHM тричі! FHM також включив дівчину вгорі «один сто сексідей у світі». У журналі Арена з'явилася модель. Аббі також з'явився на телешоу Hell's Kitchen.

Не тільки в Великобританії. Завдяки зв'язкам з футболістом, Аббі почав дотримуватися багатьох частин світу. Крім того, Аббі знав, як зробити PR: влаштувати «нудистський пляж» на яхті або брати участь у скандалі з кокаїном. Потім її фото, де Аббі чітко пробивається на тлі білих доріжок, побачила всю громадськість. Аббі, звичайно, сказав, що фотографії старі, але в кінці вона апологізована і сказала, що вона довго припинила наркотики.

У 2008 році Аббі зайняв почесне перше місце в рейтингу «найкращих дружин і подруг футболістів». І Петро Кроуч, вони кажуть, тільки божевільний, що поруч з ним є така шикарна дівчина.

Abby сподобалося покупка, але з її мамою, не Петро. Чому? Це просто. Для Петра, Аббі в будь-якому одязі чарівна, і мама чесно скажуть, коли дочка не йде. Крім того, Храність не розуміє одружитися і любить тренажери! Шукаєте Abby, ви можете побачити його прямо. Модель також має прекрасний голос.

Аббі має невелику чарівність, але нічого не дивно в тому, що дівчина не досягла великих висот в кар'єрі моделі, а шпилька її полум'я була фотосесія в Максимі. Аббі не має нетрадиційної краси або неймовірної харизми, звичайної дівчини тирнадцяти претендентів, щоб виграти британську наступну модель. Fame є розумним, але це може бути застарілим. Так abby збудував мене. Поведінка славиться всім ви можете (хлопець, форма і краса, антетика), але не можливість моделі. Це не так погано, хоча. Так, вона далеко від Lara Stone, але Abby має обходити моделі каталогів давно.

Аббі часто з'являється на соціальних заходах. Одягнена Жінка Голий чоловік Однак, як тільки вона з'явилася в дуже розкритті сукні, що всі чоловіки забули про своїх супутників і подивилися тільки на Clancy! Це Аббі. Це те, що вона отримала після того, як британська модель.